Μεγάλη επιτυχία θεωρήθηκε το τελευταίο ταξίδι του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Πολωνία και στην Γερμανία.  Και στις δύο χώρες τους υποδέχθηκαν με πολλή χαρά.
Οι γερμανικές εφημερίδες και τα τηλεοπτικά δίκτυα κάλυψαν την επίσκεψη τους και την προσοχή όλων τράβηξε η δούκισσα του Κέιμπριτζ την οποία έσπευσαν να αγκαλιάσουν τα παιδιά.
Μια εφημερίδα έγραψε πως ήρθαν οι ποπ-σταρς και ο κόσμος ζητωκραύγαζε, ενώ μια άλλη χαρακτήρισε την Κέιτ ως τη νέα πριγκίπισσα της καρδιάς. Πολλοί είδαν την Κέιτ ως τη νέα Νταϊάνα σχολιάζοντας πως αυτή έχει την ζεστασιά που είχε και η μητέρα του Γουίλιαμ.
Η Νταϊάνα είχε αψηφήσει το πρωτόκολλο και είχε αγκαλιάσει ασθενή που έπασχε από AIDS χωρίς γάντια και στις δημόσιες εμφανίσεις της ήταν πολύ ζεστή και αγκάλιαζε ιδίως παιδιά.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εντυπωσιασμένοι οι πάντες μαζί τους, ειδικότερα εντός της Μεγάλης Βρετανίας. Η Έμμα Ντεντ Κοάντ των Εργατικών άσκησε κριτική απέναντι στον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ λέγοντας πως πολλοί βουλευτές των Συντηρητικών λένε πως είναι χυδαίοι και αυτό είναι αλήθεια. Ακόμα, η βουλευτής που κέρδισε την έδρα από τους Συντηρητικούς για μόλις 20 ψήφους μίλησε και για την οικογένεια της Κέιτ. Συγκεκριμένα, είπε πως η οικογένεια Μίντλετον δεν έχει καμία διαφορά από την οικογένεια Καρντάσιαν, επειδή έχουν γίνει σαν σταρ του σινεμά.

Σημειώνεται ότι η περιουσία που θα αποκτήσει η Κέιτ, όταν ο Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς, εκτιμάται στα 12 δισεκατομμύρια λίρες.  Από την άλλη, η περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν υπολογίζεται γύρω στα 48 εκατομμύρια δολλάρια χωρίς αυτή του συζύγου της.

Η περιουσία της οικογένειας Μίντλετον ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια λίρες, ενώ η Κρις Τζέννερ μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να έχει 80 εκατομμύρια δολλάρια.
Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, η τηλεπερσόνα είχε προσπαθήσει να πλησιάσει την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Όταν ήταν στο Λονδίνο, της είχε στείλει ως δώρο ρούχα από την συλλογή της, αλλά η Κέιτ αρνήθηκε να το λάβει και το επέστρεψε. Εκπρόσωπος της δήλωσε πως δεν έστειλαν ποτέ ρούχα σε αυτήν. Η Έμμα Ντεντ Κοάντ υποστηρίζει, με βάση όλα αυτά, πως η οικογένεια Μπέκαμ θα ήταν πιο κατάλληλη για το παλάτι, διότι είναι αυτοδημιούργητοι.

Τα σχόλια αυτά ήρθαν λίγο αφότου η κόρη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Χάρπερ, γιόρτασε τα 6α γενέθλιά της στο Μπάκινγχαμ. Όσο για την βασίλισσα, τόνισε ότι δεν θεωρεί προνόμιο να την συναντήσει. Μάλιστα, προσέθεσε πως της δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσει την βασίλισσα κατά την επίσκεψή της τον περασμένο μήνα στον πύργο Γκρένφελ, που κάηκε ολοσχερώς, αλλά η ίδια αρνήθηκε.
Αλεξία Καψαμπέλη
 
Top