Κεφάλαιο $ex Tapes. Η έννοια της «κλειδαρότρυπας» απέκτησε νέο νόημα μετά τις διαρροές –σκόπιμες και μη- των 
προσωπικών στιγμών (όσο «προσωπικές» μπορεί αυτές να είναι) μερικών από τα διασημότερα ονόματα του διεθνούς star system. 


Η ιστορία είναι γνωστή: 

Ένα «καυτό» ερωτικό βίντεο που πέφτει στα λάθος χέρια, βλέπει το φως της δημοσιότητας και οι πρωταγωνιστές τους«λάμπουν» δια των επιδόσεών τους και κερδίζουν εκτός από φήμη και… πολλά εκατομμύρια. Επτά sex tapes που έγιναν ανάρπαστα στην Αμερική και αργότερα σε ολόκληρο τον τρόπο, αποτέλεσαν την αιτία να γίνει μόδα το ερασιτεχνικό και να απενοχοποιηθεί το σπορ σε ανησυχητικό βαθμό. Όλα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εξακολουθούν να παρακολουθούνται καθημερινά, ενώ μερικά κυκλοφόρησαν και σε DVD. Ποιες από τις κυρίες που τα έδωσαν όλα on camera έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την κυκλοφορία των εν λόγω home-made βίντεο και ποιος ηθοποιός «έτρεμε» τη στιγμή που το βίντεο που έβγαλε με τη σύντροφό τους θα έπεφτε στα χέρια της μητέρας του; Ας ξεκινήσουμε…

 

Πάμελα Άντερσον – Τόμι Λι

  
Οι περισσότεροι νεόνυμφοι το τελευταίο που σκέφτονται στο μήνα του μέλιτος είναι να γυρίσουν το δικό τους ερωτικό βίντεο. Η Πάμελα Άντερσον και ο greek lover Τόμι Λι, πάντως, δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, αφού το 1995 αποφάσισαν να καταγράψουν τις ερωτικές τους περιπέτειες. Το υλικό εκλάπη από άνθρωπο του προσωπικού τους και πουλήθηκε αδρά, με αποτέλεσμα η φήμη –και το κοινό- της ξανθιάς τηλεοπτικής ναυαγοσώστριας να εκτοξευθoύν στα ύψη.   
Η Πάμελα δεν έχασε την ευκαιρία και μόλις είδε το πόσο «πουλάει», ήρθε σε συνεννόηση με διάφορες εταιρείες παραγωγής, προωθώντας το sex tape σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Με το αζημίωτο φυσικά.

 

Κέντρα Γουίλκινσον

 
 Άλλη μια ξανθιά που τρέλανε του άντρες με τις επιδόσεις της, είναι το γνωστό κουνελάκι του Playboy, Κέντρα Γουίλκινσον. Η πρώην ερωμένη του Χιου Χέφνερ γύρισε το δικό της ερασιτεχνικό βίντεο πριν τα 20 της χρόνια, με τα σχόλια του κοινού να είναι διθυραμβικά. Αργότερα, κυκλοφόρησαν κι άλλες λήψεις λεσβιακού περιεχομένου αυτή τη φορά, κάνοντας τη να θεωρείται το πιο διάσημο και σέξι κορίτσι του Playboy Mansion.  Οι μετέπειτα δηλώσεις της δε, πως έπαιρνε ναρκωτικά και έπινε για να κάνει σεξ με τον Χέφνερ απογείωσαν τη φήμη της.
 

Κόλιν Φάρελ – Νικόλ Ναρέιν

 

 Ακόμα ένα κουνελάκι μπήκε στη βιομηχανία του πορνό με συμπρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ. Ο Κόλιν από τη μεριά του θέλει να ξεχάσει τη στιγμή που έμαθε πως το ροζ βίντεο που είχε γυρίσει με την τότε σύντροφό του, Νικόλ Ναρέι, διέρρευσε διότι… φοβόταν τη μαμά του. Ο ηθοποιός ομολόγησε πως δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί τη στιγμή που η μητέρα του θα πατούσε το «play» και κατηγόρησε ανοιχτά την πρώην του πως εκείνη κυκλοφόρησε το home-made βίντεό τους.   
Αν και οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές, το βίντεο έγραψε ιστορία για το αστείο του πράγματος, που έγκειται στο γεγονός πως αποκαλεί το αιδοίο της Ναρέιν «γατάκι». Και το χειρότερο; Στο βίντεο «παίζει» άθελά του και το πραγματικό τους κάτασπρο γατί που κλέβει τις εντυπώσεις όταν εμφανίζεται στο background…
 

Τουλίσα Κοντόσταβλος – Τζάστον Έντουαρντς

 

  
Η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτής του βρετανικού «X Factor» είδε το ολιγόλεπτο ερασιτεχνικό ερωτικό βίντεο που είχε γυρίσει το 2009 με τον Τζάστον Έντουαρντς να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν γυρίστηκε, η Τουλίσα ήταν 21 ετών και φανερά πρόθυμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να εντυπωσιάσει τον Τζάστον. Παρότι το sex tape της περιλαμβάνει σκηνές μόνο στοματικού σεξ, έγινε ανάρπαστο. Η ίδια κινήθηκε νομικά, αλλά μέχρι σήμερα το υλικό ανεβοκατεβαίνει στο διαδίκτυο και δεν υπάρχει Αμερικανός ή Βρετανός που δεν το  έχει απολαύσει.

 

Πάρις Χίλτον – Ρικ Σάλομον

 

 
 Ξαναγυρνάμε στα κλασσικά και αγαπημένα, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την 19χρονη τότε Πάρις Χίλτον. Το 2001 γύρισε με τον Νικ Σόλομον το περίφημο «One Night in Paris», το οποίο υποτίθεται πως προοριζόταν μόνο για προσωπική τους χρήση. Η ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη, με πιο χαρακτηριστική το «Πες μου πως αγαπάς» της χρυσής κληρονόμου την ώρα που ικανοποιεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Σάλομον.  Το 2003 το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα με την Πάρις και τους οικείους της να κατηγορούν τον πρώην πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το όνομα της οικογενείας. Εκείνος αρνείται να πάντα και το sex tape κυκλοφορεί και επισήμως το 2003, αυτή τη φορά με τη συγκατάθεση της Χίλτον. Η αμοιβή της; 400.000 συν μεγάλο bonus από τις πωλήσεις.
 

Κιμ Καρντάσιαν – Ρέι Τζέι

 

 Όλοι θυμόμαστε το πώς έγινε γνωστή η Κιμμ Καρντάσιαν. Βαδίζοντας στα βήματα της «κολλητής της» – λέμε τώρα- Πάρις Χίλτον, αποφασίζει κι αυτή να γυρίσει ένα hot βίντεο μαζί με τον Ρέι Τζι, με τον οποίο το 2007 δήλωνε ζευγάρι. Πρόκειται για μία 39λεπτη performance, που μόνο για ιδιωτική χρήση δε μοιάζει να γυρίστηκε, καθώς τα πάντα είναι προσεγμένα. Μόλις η μητέρα της ενημερώθηκε για την ύπαρξη του υλικού, λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι σόου της οικογενείας, αποφάσισε να το προμοτάρει έτσι όπως του έπρεπε. Αποτέλεσμα ήταν η Κιμ να προσθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό 3.000.000 λίρες από τα δικαιώματα του βίντεο, κάνοντας τα 400.000 δολάρια της Πάρις να μοιάζουν ένα τίποτα. Εννοείται φυσικά πως τα κέρδη δε σταμάτησαν εκεί λόγω bonus και διασημότητας, καθώς όλοι έσπευσαν να εξακριβώσουν αν η Καρντάσιαν είναι τόσο καλή στο κρεβάτι όσο ακουγόταν.
 

Αντέλ

 

  
Για το τέλος αφήσαμε την πιο περίεργη υπόθεση celebrity ερωτικού βίντεο. Είναι η δεν είναι η Αντέλ πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου που κυκλοφόρησε το 2012; Παρότι η ίδια αρνείται κατηγορηματικά πως έχει γυρίσει κάτι τέτοιο, όσοι το είδαν παραδέχονται πως η ομοιότητά της με την τροφαντή πρωταγωνίστρια είναι τρομερή. Το βίντεο κυκλοφόρησε ένας Γάλλος παπαράτσι, ο οποίος το διαφήμισε πολύ πριν το δημοσιεύσει, με τη Βρετανή τραγουδίστρια να αρνείται την εμπλοκή της. Μία μέρα πριν την κυκλοφορία του, δήλωσε πως μισεί τους παπαράτσι. Κι εμείς θα τους μισούσαμε στη θέση της. 
ΚΕΛΛΥ ΘΑΝΟΥ-menshouse.gr
 
Top