Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται για το «Vanity Fair» και μιλά για το διαζύγιο από τον Βrad Pitt και το πρόβλημα υγείας της!

Η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Vanity Fair» κι έδωσε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιό της από τον Brad Pitt και το πώς βιώσαν τα παιδιά αυτή την κατάσταση όσο και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 



Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με την ασθένεια «παράλυση Μπελ» που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της είχε «κρεμάσει» όπως δήλωσε.

«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο… μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», είπε η 42χρονη, που δήλωσε ότι χάρη στον βελονισμό ξεπέρασε πλήρως το συγκεκριμένο πρόβλημα.  

Η ίδια πάντα μιλούσε ανοιχτά για τις περιπέτειες με την υγεία της. Το 2013 είχε γράψει μία ανοιχτή επιστολή στους New York Times για την απόφασή της να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, αφότου έμαθε ότι φέρει το γονίδιο BRCA-1, έχοντας αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Δύο χρόνια αργότερα αποκάλυψε ότι προχώρησε στις επεμβάσεις.



Η Anige παραδέχθηκε ότι πλέον έχει περισσότερες γκρίζες τρίχες και πιο ξηρό δέρμα και σημείωσε«Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του περασμένου χρόνου». 



Σε ότι αφορά το διαζύγιο από τον Pitt ανέφερε πως αυτή τη χρονιά «τα πράγματα πήγαν άσχημα», χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, πως τα προβλήματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2016. 

Οι αντιδικίες για το διαζύγιο συνεχίζονται, αλλά η ηθοποιός λέει πως ως οικογένεια, αυτή και τα παιδιά εξακολουθούν να αναρρώνουν. «Επουλώνουμε τα τραύματά μας από τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαζύγιο ...», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαίω στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι όταν δεν είμαι σίγουρη πως είναι έτσι».


Τέλος η Angelina Jolie σχολίασε και τη συνέντευξη του Brad Pitt για το διαζύγιο που έδωσε πριν από μερικούς μήνες στο περιοδικό GQ Style, λέγοντας ότι δεν ήταν έκπληκτη που ο πρώην σύζυγός της το έκανε. «Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο», είπε.



Όταν ρωτήθηκε αν επικοινωνεί ακόμη με τον πρώην σύζυγό της, απάντησε: «Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Συνεργαζόμαστε με τον ίδιο στόχο». 



 
Top