Ο ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε ότι σκοπεύει να μηνύσει το γαλλικό περιοδικό Voici, επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών του.

Ο διάσημος ηθοποιός υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες του ίδιου, της συζύγου του, δικηγόρου σε υποθέσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Αλαμουντίν και των δίδυμων μωρών τους είναι «παράνομες». «Οι παπαράτσι του περιοδικού σκαρφάλωσαν τα συρματοπλέγματα, ανέβηκαν σε δένδρα και παράνομα φωτογράφισαν τα μωρά μας μέσα στο σπίτι μας", τόνισε.

Το γαλλικό περιοδικό Voici δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο εξώφυλλό του την Παρασκευή ισχυριζόμενο ότι είναι το πρώτο που παρουσιάζει την Έλα και τον Αλεξάντερ του ζεύγους Κλούνεϊ.

Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε ότι υπήρξε "δημόσιο αίτημα" για τις φωτογραφίες.

Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρίσκονταν στο σπίτι τους, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και στις φωτογραφίες εμφανίζονται να κρατούν αγκαλιά τα δίδυμα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία νομικά μέτρα εναντίον των φωτογράφων, του πρακτορείου και του περιοδικού."Η ασφάλεια των παιδιών μου το επιτάσσει» υπογράμμισε ο 56χρονος ηθοποιός.

Σε μήνυμά τους στο E!News οι εκπρόσωποι του γαλλικού περιοδικού ανέφεραν:

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ είναι προσωπικότητες που έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και ο γάμος τους στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014 ήταν ένα γεγονός που προβλήθηκε από τα media. Και η γέννηση των διδύμων σχολιάστηκε πολύ από τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Voici είναι απάντηση σε “δημόσιο αίτημα”. Ο κόσμος αγαπάει τον Κλούνεϊ και παρακολουθεί τη ζωή του εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά οι φωτογραφίες δεν θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δίδυμα».

 
Top