Τίτλοι τέλους πέφτουν στον γάμο της Νάντιας Χαλαμανδάρη με τον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, καθώς ο τελευταίος καταθέτει τις επόμενες ημέρες αίτηση διαζυγίου. Το άδοξο τέλος στο παραμύθι που έζησε η δημοσιογράφος στη βασιλική αυλή της Ισπανίας επιβεβαίωσαν στην «Espresso» και οι δικηγόροι του Ισπανού πρίγκιπα, Βασιλική και Χριστόδουλος Φίλιας.

Η εφημερίδα είχα αναφερθεί στην είδηση του χωρισμού στις 7 Απριλίου 2017, με ρεπορτάζ που βασιζόταν σε δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού «Hola!», το οποίο επικαλούνταν πηγές που βρίσκονται κοντά στη βασιλική οικογένεια.

«Ο Φερνάντο έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του στην Ελλάδα και καταθέτουν αυτές τις ημέρες αίτηση διαζυγίου. Εχει θιχτεί η τιμή του από τα διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον γάμο του και το παιδί του. Εχει ενοχληθεί πάρα πολύ» αναφέρει στην «Espresso» σχετικά με τις εξελίξεις άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Μάλιστα, όπως εξηγεί:«Εχουν χωρίσει από τον Οκτώβριο του 2016, είναι δηλαδή εννέα μήνες χωρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ κοινή ζωή. Ποτέ δεν πήγε στη Μαδρίτη η Νάντια, αν και υπήρχε συζήτηση και συμφωνία μεταξύ τους ότι θα ζήσει εκεί. Τους συνδέει πλέον η αγάπη για τον γιο τους. Ο Φερνάντο επισκέπτεται συνεχώς το παιδί. Βρίσκεται στην Ελλάδα μία φορά τον μήνα για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού του ο Φερνάντο. Και τις υλικές και τις ψυχικές, είναι πολύ τρυφερός πατέρας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και οι δύο θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους».

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με το δικηγορικό γραφείο των Βασιλικής και Χριστόδουλου Φίλια, που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις του Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο στην Ελλάδα, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση κατάθεσης αίτησης διαζυγίου μέσα στις επόμενες ημέρες. Ηδη από τις αρχές Απριλίου η «Espresso» είχε αναφερθεί στο δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού, ο τίτλος του οποίου ήταν σαφής: «Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμανδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση να αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον».

Περίεργη τροπή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δέκα μήνες μετά τον γάμο τους τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή, αφού η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να ζήσει στην Ισπανία και εγκαταστάθηκε με τον γιο τους Νικόλαο στην Ελλάδα. Επιθυμία της βασιλικής οικογένειας (αλλά και του ίδιου του πρίγκιπα) ήταν και είναι η μητέρα του Νικολάου να ταξιδεύει τακτικά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο μικρός να βλέπει τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σημειώνεται ότι με την αποκάλυψη του «ρήγματος» στη σχέση του ζευγαριού, η Νάντια Χαλαμανδάρη είχε διαψεύσει την είδηση γράφοντας στη σελίδα της στο Instagram: «Παρά το άρθρο του “Hola! Magazine” και πολλών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, ότι εγώ και ο σύζυγός μου χωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε διαζύγιο, η απάντηση έρχεται από τον σύζυγό μου στην εφημερίδα “El Mundo”».

Ωστόσο, εκείνος σε δηλώσεις του τότε είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Δεν έχουμε χωρίσει, δεν πήραμε διαζύγιο, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

 
Top