Η Ελένη Τσολάκη έχει αρχίσει εδώ και καιρό να φοράει πιο ανάλαφρα και ανοιξιάτικα ρούχα τα οποία ταιριάζουν με την ευχάριστη και ευδιάθετη προσωπικότητα της! Αυτή τη φορά η όμορφη παρουσιάστρια του Slam έδειξε τα υπέροχα γυμνασμένα πόδια της φορώντας ένα mini σορτσάκι!

Η Ελένη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την οποία μας αποκαλύπτει πως περνά κάποια απογεύματα της μετά την εκπομπή Slam την οποία παρουσιάζει. Η Ελένη ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στο ποδήλατο της και γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Μετά το Slam έχει βόλτες και καθαρό αέρα!» , πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως ίσως αυτό είναι το μυστικό της για τα καλογυμνασμένα πόδια της παρουσιάστριας!

Πέρα από τα πόδια της όμως εμείς προσέξαμε και το υπέροχο μαύρο denim bottom που επέλεξε. Το μαύρο denim θα πρωταγωνιστήσει φέτος στα καλοκαιρινά μας looks τόσο σε σορτσάκι όσο και σεφούστα. Το μαύρο ψηλόμεσο σορτσάκι της συνδύασε με ένα λευκό t-shirt με στάμπα, λευκά sneakers και καπέλο.


http://joytv.gr
 
Top