Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει έστω και ένα λευκό πουκάμισο στη ντουλάπα της, αφού είναι από τα πιο «πολυχρηστικά» κομμάτια και μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ντύσιμο να δείξει chic στη στιγμή.

Έχοντας ξεφύγει από το αυστηρά εργασιακό ντύσιμο (με μία pencil φούστα είναι γεγονός ότι μπορεί να γίνει το πιο ωραίο office look)πλέον ταιριάζει ακόμα και με ένα απλό τζιν, με μία ωραία midi skirt ή ακόμη και με τη φόρμα μας, για ένα απροσδόκητο αλλά stylish mix & match.

HOW TO WEAR

Με ένα φουλάρι στον λαιμό για γαλλική φινέτσα και στιλ.

Με ένα κουμπί ανοιχτό και κάποιο δαντελωτό bralette από μέσα για λίγο πιο s∈xy βραδινές εμφανίσεις.

Με το τελείωμά του δεμένο κόμπο ώστε να μοιάζει με ένα front-tie top, ένα στιλ που αγαπούν πολύ τα ενημερωμένα κορίτσια του street style.

Βάλτε το μέσα από τη φούστα σας και τονίστε με έναν εύκολο τρόπο το σημείο της μέσης σας.

Ή δοκιμάστε να βάλετε από μέσα μόνο τη μία πλευρά, για ακόμα πιο χαλαρό
αποτέλεσμα.


Γυρίστε τα μανίκια και δώστε στο πουκάμισό σας έναν αρκετά πιο casual χαρακτήρα.

Βάλτε το μέσα από το παντελόνι σας και τονίστε με έναν εύκολο τρόπο το σημείο της μέσης σας.Δοκιμάστε να ρίξετε τους ώμους ώστε να το κάνετε να μοιάζει με off the shoulders top.Ή κάντε το μόνο στη μία πλευρά, για το πιο ανεπιτήδευτο sεx appεal.

Εάν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα τοπ ή jacket δεμένο στη μέση, ώστε να σπάει λίγο το formal ύφος που έχει γενικά ένα κλασικό πουκάμισο.

Βάλτε το μέσα από το παντελόνι σας και τονίστε με έναν εύκολο τρόπο το σημείο της μέσης σας.Συνδυάστε το με high waisted παντελόνια για να δώσετε έναν αέρα από 70s στο look σας.


Αν θέλετε ένα backless top που θα τραβήξει τα βλέμματα στη στιγμή, απλώς φορέστε το πουκάμισό σας… ανάποδα.


Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να το φορέσετε σαν φούστα;

Ή δοκιμάστε να βάλετε από μέσα μόνο τη μία πλευρά, για ακόμα πιο χαλαρό αποτέλεσμα.

πηγή
 
Top