Πρέπει να κόστιζε όσο όλη η ταινία μαζί.

To «Avengers: The Infinity War», η υπερπαραγωγή της Marvel επιτέλους ξεκίνησε να προβάλλεται στη χώρα μας (26 Απριλίου) και ήδη ο...
Κώστας Χρήστου λατρεύει τον κακό της ταινίας, τον Thanos του Josh Brolin περισσότερο και από ότι ο Βαϊμάκης τη Λίβερπουλ. Ο συνάδελφός μας ήταν από τους πρώτους τυχεράκηδες (είχα να την πω 20 χρόνια αυτή τη λέξη) που είδε την υπερηρωική μάχη, ωστόσο σε άλλες χώρες, καλή ώρα στις ΗΠΑ, υπήρχαν πολλοί που το είδαν νωρίτερα από αυτόν.

Ένας από αυτούς και ο Robert Downey Jr. – a.k.a. o Ironman της καρδιάς μας – που μαζί με το υπόλοιπο crew των Avengers, όπως o Chris Evans (Captain America), o Tom Holland (Spiderman), o Chris Hemsworth (Thor) και το υπόλοιπο παρεόνι, ήταν οι πρώτοι στον κόσμο που είδαν το κυρίως μενού της Blockbasterικής μανίας που θα ακολουθήσει.

Όσον αφορά τον Downey ο οποίος και σαν λέτσος να σκάσει μύτη, πάλι θα τον προσέξεις, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα στη μεγάλη πρεμιέρα.

Όποιος έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στον καρπό του (πέραν των τρομερών μανικετόκουμπων), συνειδητοποίησε ότι αυτό που φορούσε δεν ήταν ένα απλό ρολόι, αλλά ολόκληρη υπερπαραγωγή.

Τι έχει; Τι δεν έχει θα έπρεπε να λέμε...
Πρόκειται για το μοντέλο Greubel Forsey GMT Tourbillon αξίας 495 χιλιάδες ευρώ.

Διαθέτει ένα πολύπλοκο και ταυτόχρονα hot design του, που σου δείχνει ταυτόχρονα την ώρα σε δύο διαφορετικές ζώνες της γης ενώ απεικονίζει μέσω μιας μικρής υδρόγειου σφαίρας την κίνηση του πλανήτη σε σχέση με τον ήλιο. Και όλα αυτά την ώρα που γύρω του υπάρχει επίστρωση κόκκινου χρυσού που διαθέτει περισσότερα παραθυράκια και από ρετιρέ.

Αν μας έλεγαν πως δείχνει την ώρα στον Άρη ή πως φτιάχνει καφέ δεν θα μας φαινόταν περίεργο.

Και το παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ θα σε κάνει να το επαληθεύσεις...
 
Top