Ποια δεν αγαπάει ένα ωραίο εφαρμοστό τζιν που αγκαλιάζει τη σιλουέτα ή ένα μαύρο skinny παντελόνι που εφαρμόζει επάνω μας και μας κάνει να νιώθουμε λίγο πιο s∈xy;


Νομίζω όλες μας, καθώς τα skinny jeans ή τα skinny παντελόνια γενικότερα, είναι μια σταθερή αξία σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, μιας και πλέον έχουμε βρει τον τρόπο να τα φοράμε ακόμη κι αν δεν διαθέτουμε πόδια μοντέλου και είμαστε λίγο πιο juicy. Γιατί το μυστικό είναι σε αυτό που επιλέγουμε να φορέσουμε από πάνω.

Όταν λοιπόν θέλουμε να φορέσουμε το skinny παντελόνι μας και το αποτέλεσμα να είναι κολακευτικό και όχι άκομψο, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το συνδυάζουμε με κάτι φαρδύ από πάνω. Είτε πρόκειται για μια loose πουκαμίσα είτε για ένα φαρδύ πουλόβερ ή οτιδήποτε άλλο oversized, αυτό το παιχνίδι με τους όγκους θα κάνει ένα look με skinny παντελόνι να δείχνει πιο chic και όχι τόσο «κολλητό».
Προσθέστε ένα πανωφόρι από άλλο υλικό και σε άλλο χρώμα για να σπάσετε λίγο το total denim look.Προσθέστε ένα πανωφόρι από άλλο υλικό και σε άλλο χρώμα για να σπάσετε λίγο το total denim look.Προσθέστε ένα φουλάρι στον λαιμό για να δώσετε ένα french twist στο denim look σας.Προσθέστε ένα φουλάρι στον λαιμό για να δώσετε ένα french twist στο denim look σας.Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα θα κάνει το double denim look σας να δείχνει πολύ πιο θηλυκό.

πηγή
 
Top