Η οικογένεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, του Σουηδού αστέρα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, γνωστού ως Avicii, ο οποίος πέθανε στις 20 Απριλίου σε ηλικία 28 ετών, έδωσε στη δημοσιότητα δεύτερη δήλωση, τρεις ημέρες μετά την πρώτη.

Δεν είναι σαφές ποιο είναι το νόημα του μηνύματος, αν και υπονοεί ότι ο διάσημος DJ και παραγωγός αφαίρεσε τη ζωή του, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Variety, στο οποίο παρατίθεται η δήλωση της οικογένειας.

H αρχική διατύπωση της δήλωσης στη σουηδική γλώσσα καθιστά τον υπαινιγμό πιο εμφανή, λέει σουηδόφωνη πηγή. Η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Το μήνυμα αναφέρει:

"Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα.

Ένας υπερβολικά τελειομανής, ο οποίος ταξίδευε και δούλευε σκληρά με ρυθμό που οδήγησε σε έντονο στρες".

"Όταν σταμάτησε να περιοδεύει, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος και να μπορεί να κάνει ό, τι αγαπούσε περισσότερο - μουσική.

Αγωνίστηκε πραγματικά με σκέψεις για το Νόημα, τη Ζωή, την Ευτυχία.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον.

Ήθελε να βρει τη γαλήνη.

Ο Τιμ δεν ήταν φτιαγμένος για την επιχειρηματική μηχανή, στην οποία βρέθηκε, ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφευγε τους προβολείς.

Τιμ, θα σε αγαπάμε πάντα και θα μας λείψεις πολύ. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα σε κρατούν πάντα ζωντανό. Η οικογένειά σου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Τιμ Μπέργκλινγκ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Ομάν. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της EDM μουσικής και τα τραγούδια του κατακτούσαν κορυφαίες θέσεις στα charts.

Αποσύρθηκε από τις ζωντανές εμφανίσεις το 2016 στην απόγειο της επιτυχίας του, επικαλούμενος λόγους υγείας. Υπέφερε από προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια, συμπεριλαμβανομένης οξείας παγκρεατίτιδας, εν μέρει λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης και της σκωληκοειδούς απόφυσης το 2014. Σταμάτησε να πίνει αλκοόλ μετά τη χειρουργική επέμβαση, όμως μερικοί φίλοι του, συμπεριλαμβανομένου του συνεργάτη του, μουσικού παραγωγού, Νάιλ Ρότζερς είπαν ότι τον είχαν δει μεθυσμένο και αργότερα να επικρίνει τον εαυτό του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
Top