Νομίζατε ότι θα φοράμε κάποιο μίνιμαλ σχέδιο φέτος; Think again.

Τι τάσεις του καλοκαιριού έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους τόσο στις βιτρίνες καταστημάτων όσο και στις φωτογραφίες που βλέπουμε στο street style και στα social media. Βέβαια, για τις πιο παρατηρητικές, τα trends έχουν ήδη δώσει τον ρυθμό μέσα από τα catwalks που είδαμε το περασμένο Φθινόπωρο για την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι.


Σήμερα θα ήθελα λοιπόν να κάνουμε focus σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από τα σκουλαρίκια, που και το καλοκαίρι αποτελούν σημαντικό κοομμάτι των εμφανίσεών μας. Αν νομίζατε όμως ότι φέτος θα φορούσαμε κάτι μίνιμαλ, όσο καλοκαιριάζει, think again. Γιατί τα σκουλαρίκια της άνοιξης φέτος είναι μεγάλα, είναι bold, είναι άκρως ενυπωσιακά.


Η γνώμη μου είναι πως τα σχέδια αυτού του τύπου σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο πρακτικό για το καλοκαίρι και τις διακοπές μας, για την περίοδο που διανύουμε τώρα όμως που αρχίζουμε να υιοθετούμε λίγο πιο ανάλαφρα ανοιξιάτικα looks, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αυτού του στιλ μπορούν εύκολα να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα, από το πιο απλό slip dress μέχρι το αγαπημένο μας denim jacket.

Πηγή
 
Top