Καλεσμένη στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο", ήταν χθες η Μαρία Σαμαρίνου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 2 από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Εγώ προσωπικά είχα δηλώσει ότι η Κωνσταντίνα άλλαζε στις κάμερες μπροστά αλλά δεν το εννοούσα ως διπροσωπία, εννοούσα ότι λόγω εμπειρίας ήξερε πώς να πλασάρει τον εαυτό της για να βγαίνει προς τα έξω».

Η ίδια παραδέχτηκε ότι έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα μέσα στο παιχνίδι και τόνισε: «Μέσα στο παιχνίδι κάναμε παρέα και με την Όλγα (σ.σ. Φαρμάκη) πιο πολύ δέθηκα και μετά και με την Κωνσταντίνα».

Τότε, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα της έστειλε χθες το βράδυ ένα μήνυμα, ξέροντας ότι θα πάει η Μαρία Σαμαρίνου στην εκπομπή, λέγοντάς της: «Να μου προσέξεις το Μαράκι μου» και τόνισε: «Αυτό δείχνει ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις».

«Βγαίνουμε πάρα πολύ και κάνουμε παρέα έξω. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και είναι περίεργο που σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα φτιάξαμε μία σχέση ζωής», ανέφερε η πρώην παίκτρια των "Διασήμων".

Δείτε το βίντεο:

 
Top