Πρόσφατα μιλήσαμε για τα statement σκουλαρίκια, τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο με πολύ απλό τρόπο. Αυτά που έχουν κάνει δυναμικό comeback εδώ και μερικές σεζόν βέβαια είναι τα σκουλαρίκια-κρίκοι. 

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι τα φορούν αμέτρητες celebrities και fashionistas και ίσως να τα έχετε φορέσει ξανά και εσείς. Τα σκουλαρίκια-κρίκοι και μάλιστα κυρίως σε χρυσό, έχουν λοιπόν την τιμητική τους και δε μας κάνει καμία εντύπωση, μιας και είναι ουδέτερα και ταιριάζουν με όλα, ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν ένα σύνολο που έχει boho, ανδρόγυνη και όποια άλλη αισθητική μπορείτε να φανταστείτε. 

Ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο ενώ θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη και ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Παράλληλα, ίσως να έχετε δει ότι στην αγορά υπάρχουν και σκουλαρίκια κρίκοι σε διαφορετικά σχήματα, έτσι θα βρείτε στρογγυλούς, ή ακόμα και με γεωμετρικό σχήμα για να τα φορέσετε όλες τις ώρες της μέρας.



Ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει μερικά από τα πιο διάσημα super models να τα φορούν εκτός πασαρέλας και να τα συνδυάζουν ακόμα και με τελείως sporty σύνολα. Ποιος είπε άλλωστε ότι ένα μεγάλο αξεσουάρ δε μπορεί να συνδυαστεί με ένα look που έχει πιο casual διάθεση;



Επιπλέον όπως έχουμε δει, πολλές είναι αυτές που έχουν επιλέξει να φορέσουν κρίκους με διακοσμητικά στοιχεία, αν και δε σας κρύβουμε ότι εμείς δείχνουμε μια σαφή προτίμηση προς τους απλούς, μιας και είναι πιο κομψοί και ταιριάζουν με όλα. Εσείς μπορείτε να βρείτε με τη σειρά σας το ζευγάρι που ταιριάζει στο δικό σας στιλ και γι’ αυτό επιλέξαμε μερικούς από τους αγαπημένους μας που μπορείτε να αποκτήσετε.

Κρίκοι με διάμετρο 7 εκ. Zara, μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

Κρίκοι διακοσμημένοι με κρύσταλλα Mango, μπορείτε να τους βρείτε εδώ.



Διπλοί κρίκοι Mango, μπορείτε να τους βρείτε εδώ.



Σετ με γεωμετρικούς κρίκους σε διάφορα μεγέθη Η&Μ, μπορείτε να τους βρείτε εδώ.



Κρίκοι με πέρλες Accessorize, μπορείτε να τους βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας.



Επίχρυσοι κρίκοι Kenneth Jay Lane, μπορείτε να τους βρείτε εδώ.



Κρίκοι με διακοσμητικά στοιχεία Kimalé, μπορείτε να τους βρείτε εδώ. 

 
Top