Όλα όσα θέλουν και δεν θέλουν τα θηλυκά να σε βλέπουν να φοράς. Από ρούχα μέχρι υποδήματα και αξεσουάρ.


Δεν είναι ο κολλητός σου. Δεν είναι η μητέρα σου. Ο πατέρας σου, επίσης. Οι γυναίκες, φίλε μου, είναι ο πιο αυστηρός κριτής σου στο σεξ, στη δουλειά, στο στυλ, στα πάντα. Από το τι άρωμα θα επιλέξεις να φορέσεις μέχρι το πώς θα συνδυάσεις πουκάμισο με γραβάτα και πώς θα βάλεις πλυντήριο. Τα παρατηρούν όλα, όπως κατάλαβες, και έχουν άποψη για ό,τι διακρίνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια σου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το e-shop αντρικής ένδυσης Reemαποφάσισε να διεξάγει έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.000 γυναίκες, προκειμένου να διαλευκάνει το μυστήριο σχετικά με το πώς θέλουν οι γυναίκες να ντύνονται οι άντρες σήμερα.

Παρακάτω θα βρεις λοιπόν όλα όσα θέλουν και δεν θέλουν τα θηλυκά να σε βλέπουν να φοράς -από ρούχα μέχρι υποδήματα και αξεσουάρ- για τα έχεις καλά μαζί τους.


Άσε τη στολή για τις Απόκριες

Καταρρίπτοντας το μύθο που θέλει τις γυναίκες να βρίσκουν σέξι τους ένστολους και αποδεικνύοντας πόσο κλισέ είναι η ροζ βιομηχανία, η έρευνα του Reem έδειξε ότι μόνο μία στις 10 γυναίκες θεωρεί έναν άντρα με στολή -αστυνομικού, πυροσβέστη- αρρενωπό και ελκυστικό.


Τα πάντα τζην


Επιβεβαιώνοντας την ανεκτίμητη αξία του πιο κλασικού παντελονιού στην ιστορία της μόδας, του τζην, το 40% δηλώνει ότι του αρέσει το casual ντύσιμο στον άντρα, όπως ένα τζην και ένα t-shirt. Μάλιστα, το 17% επέλεξε το συγκεκριμένο look ως το αγαπημένο του όλων. Επιστροφή στα βασικά λοιπόν.


Στενές επαφές

Μπορεί τα baggy παντελόνια και γενικότερα το άνετο athleisure στυλ να είναι της μόδας, ωστόσο τα θηλυκά φαίνεται να προτιμούν τις όχι και τόσο χαλαρές γραμμές. Το 40% προτιμά τη slim fit εφαρμογή, που αγκαλιάζει το σώμα και το αναδεικνύει. Στη περίπτωση πάντως, που δεν είσαι ο David Gandy της γειτονιάς σου, μην σκας. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στις κλασικές, ίσιες γραμμές.



Το νου σου στα παπούτσια

Λένε ότι οι γυναίκες κρίνουν έναν άντρα από τα παπούτσια που φοράει. Και δεν έχουν άδικο τελικά. Το 25% των γυναικών ψηφίζει ένα ζευγάρι brogues ως το ιδανικό υπόδημα για κάθε σύγχρονο άντρα που σέβεται τον εαυτό του, ενώ σχεδόν το 90% ανέδειξε το δέρμα ως το πιο κομψό και αρρενωπό υλικό κατασκευής ενός αντρικού παπουτσιού.


Τα κεφάλια μέσα

Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής, που θέλει τον αστράγαλο εκτεθειμένο, μόνο το 6% των γυναικών βρίσκει τους άντρες που γυρίζουν τα μπατζάκια του παντελονιού τους ελκυστικούς και στιλάτους.


Chino; Καλύτερα τζην



Τι κι αν περιλαμβάνονται στη λίστα με τα κλασικά κομμάτια του ανοιξιάτικου αντρικού στυλ, αλλά και σε εκείνη με τα παντελόνια που θα τιμήσεις μόλις πιάσουν για τα καλά; Τα chinos δεν φαίνεται να γεμίζουν το μάτι, τουλάχιστον το γυναικείο, αν κρίνουμε από το 92% των συμμετεχουσών της έρευνας του Reem που προτιμά τα τζην από τα chinos.
V for Vendetta

Ναι, οι γυναίκες έχουν βαλθεί να σε τρελάνουν. Μόλις το 11% εξ αυτών βρίσκει ελκυστικό τους άντρες με στρογγυλή λαιμόκοψη σε t-shirt και πουλόβερ. Το υπόλοιπο 89% θεωρεί σέξι τη V λαιμόκοψη.


Suit up

Με το απίστευτο ποσοστό του 78% να δηλώνει ότι ένας άντρας μέσα σε ένα καλοραμμένο κοστούμι -χωρίς γραβάτα- είναι απλά ακαταμάχητος, αντιλαμβάνεσαι γιατί το πιο επίσημο αντρικό ένδυμα είναι εκείνο που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση, ακόμη και στα μάτια της γυναίκας που έχεις βάλει στο μάτι.


Κίτρινος πυρετός

Αναρωτιέσαι σε ποιο χρώμα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης οι γυναίκες; Όχι δεν είναι το μαύρο, ούτε το γκρι ή το navy blue. Ο «βασιλιάς» της αντρικής χρωματικής παλέτας για τις γυναίκες είναι το κίτρινο από τις πιο παστέλ μέχρι τις πιο σκούρες αποχρώσεις του.

 
Top