Οι πιο ευτυχισμένοι «γάμοι» στην ιστορία του αντρικού στυλ.

Θέλεις να ντυθείς σωστά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις για το στυλ σου αλλά φοβάσαι ότι δεν «το έχεις» με όλες αυτές τις «τάσεις» και τις «μόδες» που κυκλοφορούν ελεύθερες εκεί έξω; Μην αγχώνεσαι... Ιδού επτά διαχρονικά στιλιστικά «δίδυμα» που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
Λευκό t-shirt και μαύρο στενό jean

Δύο πραγματικά διαχρονικά κομμάτια συνδυασμένα σε ένα μοναδικό κλασσικό όσο και καθημερινό look. Ή, αλλιώς, η καλύτερη απόδειξη ότι η γοητεία κρύβεται στην απλότητα. Ο Becks ξέρει.


Navy blazer και γκρι παντελόνι

Όπως έχουμε ξαναπεί, το navy blazer αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της αντρικής γκαρνταρόμπας αλλά κι έναν μπαλαντέρ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική περίσταση.

Συνδυάζοντάς το δε με ένα καλό γκρι παντελόνι δε, θα μπορέσεις να πετύχεις το τέλειο outfit. Γιατί γκρι, αναρωτιέσαι; Επειδή το συγκεκριμένο χρώμα, σε αντίθεση με το μαύρο ή το σκούρο μπλε, δημιουργεί αντίθεση, κάνοντας εν τέλει την εμφάνισή σου να δείχνει «μετρημένη», χωρίς ωστόσο να να φαντάζει υπερβολικά «σοβαρή» κι, ενδεχομένως, «αποστειρωμένη».


Ανοιχτόχρωμο κοστούμι με ένα ζευγάρι loafers

Δε λέμε, καλά τα derbies και τα brogues, αν όμως θέλεις να φορέσεις το κοστουμάκι σου σαν Ιταλός, τότε μάλλον θα πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στα penny loafers, χωρίς δεύτερη σκέψη.


Δερμάτινο μπουφάν και μαύρες μπότες

Το πάλαι ποτέ σήμα κατατεθέν των μηχανόβιων, των αεροπόρων και των rock stars έχει εξελιχθεί στο πέρασμα των χρόνων σε ένα από τα κομμάτια εκείνα που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε αντρική ντουλάπα.
Εννοείται, φυσικά, πως ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις το δερμάτινο μπουφάν είναι συνδυάζοντάς το με λευκό t-shirt και τζην παντελόνι. Αν όμως αναρωτιέσαι ποιο είναι το υπόδημα εκείνο πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσει χωρίς πρόβλημα το συγκεκριμένο look, τότε η απάντηση δεν είναι άλλη από ένα ζευγάρι δερμάτινες μαύρες μπότες.


Σταυρωτό κοστούμι με φαρδιά πέτα συν ένα καλό t-shirt

Κι όμως, το πιο αριστοκρατικό από όλα τα κοστούμια μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό t-shirt σε ουδέτερο (κατά προτίμηση, λευκό ή μαύρο χρώμα), δημιουργώντας ένα σύνολο που φαντάζει ραφιναρισμένο και συνάμα αυθάδικο.


Παλτό με πουλόβερ

Μπορεί όπως μας έχουν δείξει οι Σκανδιναβοί ένα καλό πανωφόρι να συνδυάζεται ακόμη και με t-shirt, στην πραγματικότητα όμως ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις το εν λόγω ρούχο είναι «παντρεύοντάς» το με ένα σκουρόχρωμο πουλόβερ από φίνο μαλλί μερίνο ή, εναλλακτικά, με ένα αντίστοιχο κομμάτι με χοντρή πλέξη.


Bonus: Σκούρο μπλε κοστούμι χωρίς γραβάτα



Θέλεις να βάλεις ένα κλασσικό navy blue κοστούμι χωρίς ωστόσο να μοιάζεις λες και βγήκες από κάποιο εταιρικό meeting; Δοκίμασε να φορέσεις την εν λόγω πανοπλία χωρίς γραβάτα.
Μοναδικές προϋποθέσεις; Το πουκάμισο να είναι κουμπωμένο μέχρι πάνω αλλά και το κοστούμι σου να είναι σε στενή γραμμή και να έχει στενά πέτα.

 
Top