3 fashion trends για να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια.

Ακόμα κι αν φοράς t-shirt, τζην παντελόνι και αθλητικά, ένα ζευγάρι γυαλιά μπορεί αυτομάτως να κολακέψει όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και την εμφάνισή του, χαρίζοντάς της στυλ, χαρακτήρα και κομψότητα. Κι επειδή έξω ο ήλιος λάμπει και το καλοκαίρι δεν αργεί να έρθει, πάμε να δούμε ποιες είναι οι σημαντικότερες τάσεις μόδας για φέτος στα γυαλιά ηλίου.

Οι γεωμετρικές γραμμές

Πιο έντονες και σκληρές, οι γραμμές φέτος τετραγωνίζουν τον κύκλο, με τα γυαλιά ηλίου να αποκτούν ορθογώνιο σχήμα και τους φακούς τετράγωνο. Ταιριάζουν ιδανικά σε οβάλ, στρογγυλά και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα.

Οι διάφανοι, κοκάλινοι σκελετοί

Βρίσκονται στο προσκήνιο της μόδας τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν και φέτος να πρωταγωνιστούν στις μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου. Κυκλοφορούν τόσο σε στρογγυλά, όσο και σε τετράγωνα σχέδια και κυρίως με φακούς στις αποχρώσεις του πράσινου, γκρι και μπλε.

Οι χρωματιστοί φακοί

Με την vintage αισθητική να έχει κάνει δυναμικό come back από την μόδα και το design μέχρι το ποτό, καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι τα θρυλικά 70s αναβιώνουν στα γυαλιά ηλίου μέσα από τους εκκεντρικούς χρωματιστούς φακούς.

Τα ρετρό στρογγυλά

Τα γυαλιά που καθιέρωσε κάποτε ο John Lennon έχουν βρει και πάλι τη θέση τους τα τελευταία χρόνια στα ράφια των καταστημάτων και στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ταιριάζουν ιδανικά σε οβάλ, τετράγωνα και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα.

 
Top