Φτάνει Παρασκευή και χτυπάει το τηλέφωνο. Ετοιμάσου φεύγουμε! 

Στην αρχή χαίρεσαι που δεν θα περάσεις ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στην πόλη και μετά έρχεται ο πανικός. Τι να πρωτοβάλεις στην βαλίτσα; 

Ξαφνικά σου έρχονται εικόνες και σκέφτεσαι να κάθεσαι πάνω της για να μπορέσει επιτέλους να κλείσει, τον σύντροφο σου νευριασμένο επειδή δεν κλείνει το πορτ-μπαγκάζ και κόσμο να σε κοιτάει στο πλοίο καθώς παλεύεις να τα καταφέρεις με τις αποσκευές σου. 

Μην ανησυχείς! Σου έχω 8 στιλιστικά tips για να κάνεις τη βαλίτσα σου σε 5 λεπτά.

Όλα ξεκινούν με τον σωστό προγραμματισμό και τις κατάλληλες επιλογές. Αρχικά επίλεξε ένα μικρό σακ βουαγιάζ γιατί όπως όλες ξέρουμε όσο υπάρχει λίγο ακόμα χώρος, τόσα πράγματα θα βάζουμε για να μην μείνει ανεκμετάλλευτος. Στις καλοκαιρινές μας διακοπές που είμαστε πολλές φορές από το πρωί μέχρι το βράδυ έξω καλό είναι να σκεφτόμαστε έξυπνα και συνδυαστικά.
8 στιλιστικά tips για να είσαι έτοιμη για όλα

Τζιν σορτσάκι


Το πρώτο κομμάτι που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου. Φοριέται όλες τις ώρες σε απεριόριστους συνδυασμούς και με τα κατάλληλα αξεσουάρ “μεταμορφώνει” το look παραλίας σε look για απογευματινό κοκτέιλ. Βρες ένα να ταιριάζει και να αναδεικνύει το σωματότυπο σου καθώς στην αγορά υπάρχει το κατάλληλο για την καθεμιά μας. Μπορείς να επιλέξεις μια πιο casual εκδοχή με σκισίματα και ξέφτια ή ένα πιο girly με λεπτομέρειες δαντέλας. Ένα απλό t-shirt ή μια αέρινη πουκάμισα αποτελούν το ιδανικό ταίρι του σορτς.

Παρεό


Ακόμα ένα κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη γιατί το παρεό δεν είναι άπλα και μόνο ένα κομμάτι. Μπορείς να το φορέσεις σαν φόρεμα παραλίας, αργότερα να το μετατρέψεις σε ψηλόμεση maxi φούστα με ένα μπλουζάκι και σανδάλια και να κάνεις την απογευματινή σου βόλτα ή ακόμα να το δέσεις γύρω από το στήθος σου και να δημιουργήσεις ένα βραδινό crop top. Eγώ σίγουρα κάποια στιγμή θα το τυλίξω και γύρω από το κεφάλι μου για να κρύψω τα ατημέλητα από την παραλία μαλλιά μου με έναν δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο. Floral, γεωμετρικά, μονόχρωμα τα παρεό είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να ξεχάσεις.

Το λευκό t-shirt


Για το λευκό t-shirt δεν έχω να πω και πολλά. Είναι το πιο ευέλικτο και το πιο απαραίτητο κομμάτι της ντουλάπας μας. Κοντομάνικο, αμάνικο, με τύπωμα ή χωρίς δίνει απεριόριστες δυνατότητες για δυνατά outfits. Μπορείς να το συνδυάσεις και με το τζιν σορτσάκι και το παρεό που ήδη έχεις βάλει στη βαλίτσα σου αλλά και με οτιδήποτε-πραγματικά οτιδήποτε επιλέξεις. Διάλεξε ένα t-shirt από καλό μακό ώστε να αγκαλιάζει τη γραμμή του σώματος σου αλλά και να επιτρέπει στο δέρμα σου να αναπνέει.

Απλό λευκό φόρεμα


Φέτος άσε το μικρό μαύρο φόρεμα εκτός και πες ναι στο λευκό! Αναδεικνύει τέλεια την μαυρισμένη σου επιδερμίδα και αναβαθμίζει κάθε σου εμφάνιση μετά τη θάλασσα ή και το βράδυ. Τόσο απλό και τόσο όμορφο. Όποιο μήκος και σχέδιο και αν επιλέξεις σίγουρα θα σου χαρίσει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση που ταιριάζει τέλεια με την ανάλαφρη διάθεση σου.

Τζιν μπουφάν

Πολλές φορές ξεχνάμε ότι εκτός πόλης η θερμοκρασία μπορεί να πέσει λίγο
Δεν μπορώ να μετρήσω τις φορές που έχω καταλήξει να φοράω ένα υπερμέγεθες φούτερ που δανείστηκα από το φίλο μου με αποτέλεσμα να μην είμαι και τόσο κομψή. Για αυτό λοιπόν πλέον δεν ξεχνάω το τζιν μπουφάν μου. Με συντροφεύει παντού και πάντα αφού είμαι σίγουρη ότι συμπληρώνει όλα μου τα σύνολα. Επιλέγω ένα ουδέτερο σε χρώμα και σχέδιο, για να μπορώ να το συνδυάσω εύκολα με ότι και αν έχω επιλέξει να φορέσω.

Flat σανδάλια


Φτάνοντας στα παπούτσια έχουμε ακόμα ένα δίλημμα να αντιμετωπίσουμε. 
Να πάρω μαζί μου μερικά ζευγάρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις ή μπορώ να ικανοποιήσω όλες μου τις ανάγκες μόνο με ένα; Η απάντηση είναι πολύ απλή και είναι τα flat σανδάλια. Είναι τόσο διακριτικά όσο και κομψά και σίγουρα είναι και άνετα. Ιδανικά μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι στο χρώμα του δέρματος που ταιριάζουν ακόμα και με ιδιαίτερα prints.

Μεταλλικοί κρίκοι

Σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου πολλά αξεσουάρ. Έστω και αν δεν πιάνουν πολύ χώρο, μάλλον δεν θα τα φορέσεις και θα τα κουβαλήσεις χωρίς λόγο. Οι μεταλλικοί κρίκοι σε όποια απόχρωση προτιμάς- χρυσό, ροζ χρυσό ή απλό ασήμι- είναι πιο ασφαλής επιλογή. Έχεις χιλιάδες επιλογές για να βρεις αυτούς που σου ταιριάζουν και αμέτρητους συνδυασμούς να κάνεις. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που μπορείς να φοράς με όλα σου τα look και να αναβαθμίζεις την εμφάνιση σου στιγμιαία.

Ένα έντονο κραγιόν

Τα τελευταία χρόνια το έντονο κραγιόν είναι τάση και όχι αδίκως. Μπορεί όλο σου το μακιγιάζ να βασιστεί πάνω σε αυτή την επιλογή. Είτε επιλέξεις αποχρώσεις του ροζ, του μώβ ή του κόκκινου θα είσαι τολμηρή διατηρώντας την φυσική καλοκαιρινή λάμψη του προσώπου σου. Στη μόδα φέτος επιστρέφουν τα γυαλιστερά κραγιόν που διαδέχονται τα mat και κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά και λαμπερά.

Έτσι λοιπόν χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου και να είσαι άψογα ντυμένη όπου και αν αποδράσεις το Σαββατοκύριακο. Το μόνο που έχεις να προσθέσεις είναι το μαγιό και την πετσέτα σου. 

Πριν ξεκινήσεις θυμήσου να κάνεις και μία λίστα με τα απολύτως απαραίτητα για να βεβαιωθείς ότι δεν θα σε ξεχάσεις κάτι. 
Χρήματα. κάρτες, ταυτότητα μπαίνουν πρώτα στην τσάντα σου, όπως και ο φορτιστής σου. Μη ξεχάσεις φυσικά και το αντιηλιακό σου γιατί ο ήλιος μας ανανεώνει αλλά με προσοχή. Θυμήσου να περνάς καλά και να ζεις στιγμές χαλάρωσης όπου και αν βρίσκεσαι.

Πηγή
 
Top