Τα λευκά sneakers από το χειμώνα είχαν αρχίσει να έχουν μία πολύ δυνατή παρουσία στο street style. Αυτό συνεχίστηκε και την άνοιξη, μέχρι που το καλοκαίρι τα λευκά sneakers κατάφεραν να διατηρήσουν τη δυνατή τους παρουσία στα trends, με τις fashionistas να τα καλοδέχονται και να τα συνδυάζουν με τα πιο καλοκαιρινά τους outfits. Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς που έχεις δει στο street style είναι αυτός των λευκών sneakers με το καλοκαιρινό φόρεμα.

Όταν θες να φορέσεις το maxi, το mini φόρεμά σου ή ακόμα και το jumpsuit, ίσως το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι σανδάλια ή με τις εσπαντρίγιες σου. Είναι πολύ λογικό αφού το καλοκαίρι, αυτά τα είδη παπουτσιών είναι ιδανικά και ταιριάζουν σχεδόν με όλα.. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τα sneakers σου, τα οποία εκτός του ότι κάποιες φορές είναι απλά πρακτικά και σε βοηθούν στο περπάτημα, θα σου χαρίσουν κι ένα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα που θα κάνει το αέρινο, floral φόρεμά σου ιδανικό για τις μέρες που είσαι ακόμα στην πόλη. Έτσι, θα έχεις την πιο καλοκαιρινή εκδοχή του athleisure style, μίας τάσης που μάλλον θα σε απασχολήσει και την επόμενη σεζόν.

Παραπάνω θα δεις μερικούς από τους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς συνδυασμούς με τα λευκά sneakers που είναι πολύ εύκολο να δοκιμάσεις κι εσύ στο δικό σου summer look.




 
Top