Φέτος η μόδα μοιάζει με μία μικρή περίληψη των προηγούμενων δεκαετιών κι αυτό της δίνει μία ξεχωριστή γοητεία. Ο τρόπος που τα διάφορα trends μπλέκονται και συνδυάζονται μεταξύ τους είναι μοναδικός και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς κι εσύ να βρεις τον δικό σου τρόπο. 

Στοιχεία με ρίζες από πολύ παλιές δεκαετίες αναδύονται στο σήμερα και παίρνουν σύγχρονες μορφές, μπλέκονται με τις νέες τάσεις και δίνουν τη σκυτάλη στην κάθε γυναίκα να τα χρησιμοποιήσει, φτιάχνοντας τους δικούς στιλιστικούς κανόνες και αποδίδοντας την δική της αισθητική.

Σε αυτό το παιχνίδι των τάσεων λοιπόν, ένα ακόμα trend που έρχεται από την βικτοριανή εποχή είναι τα puff sleeves. Εκείνα τα φουσκωτά μανίκια που ίσως θυμάσαι από στολές της βικτοριανής εποχής, τα οποία έχουν εισχωρήσει στα trends με ένα κομψό, girly αλλά και retro τρόπο. Φυσικά, δεν είναι φέτος η πρώτη τους εμφάνιση, αλλά σίγουρα θα είναι μία από τις σεζόν που θα τα τιμήσεις αρκετά.

Είναι τόσο εντυπωσιακά, όσο και κομψά και είναι ικανά να απογειώσουν την κάθε σου εμφάνιση. Αρκεί ένα smocked top ή στην off shoulder μορφή του με puff sleeves και θα έχεις ένα ιδιαίτερα stylish outfits, συνδυάζοντάς το μόνο με το τζιν σορτσάκι ή τη φούστα σου.

Φυσικά, οι fashionistas έχουν απογειώσει αυτό το microtrend και όχι μόνο σε tops αλλά και σε φορέματα. Για να πάρεις μία γεύση, δες τις φωτογραφίες παρακάτω.



πηγή
 
Top