Η Nyadak (Duckie) Thot είναι σουδανικής καταγωγής και είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο. Ο δρόμος, όμως, προς την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Στον κόσμο της big business - και ο κόσμος της μόδας είναι κόσμος της big business - το bullying, ειδικά όσον αφορά την εμφάνιση, μπορεί να είναι καταστροφικό.

Πριν από λίγα χρόνια, η Duckie ήταν επιλαχούσα στον διαγωνισμό για το Next Top Model 2013, στην πατρίδα της. Λόγω των φυσικών μαλλιών της, του σκούρου δέρματός της και του γεγονότος ότι ήταν μικροκαμωμένη, η Duckie έγινε στόχος άγριου cyberbullying. Ακόμα, και η Ουίνι Χάρλοου, που είχε διεκδικήσει τον τίτλο του Top Model στις ΗΠΑ, την αποκάλεσε "κουνουπίδι".

Το χτύπημα ήταν βαρύ. Η Duckie σταμάτησε το μόντελινγκ. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2016, σε μια όλο συναίσθημα συνέντευξη που έδωσε στο «Teen Vogue», είπε: "Ως δεκαεφτάχρονο κορίτσι, δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Κι ήταν δύσκολο να καταλάβω το γιατί".

Η τύχη την έφερε να γνωρίσει τη Σάρλοτ Ντόσον, κριτή στον διαγωνισμό Top Model και θύμα η ίδια cyberbullying στο παρελθόν. Η Ντόσον έγινε η μέντοράς της, τη στήριξε, την ενθάρρυνε, και η Duckie βρήκε μέσα της το κουράγιο για να συνεχίσει στη βιομηχανία της μόδας.

Η Σάρλοτ Ντόσον αυτοκτόνησε, αλλά τα λόγια της είναι η κινητήρια δύναμη της 21χρονης, πλέον, Duckie. Την οποία λατρεύουν οι 300.000 θαυμαστές της στον λογαριασμό που έχει στο Instagram. Και οι οποίοι την αποκαλούν "Μπάρμπι".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Instagram, indianexpress.com

 
Top