Στο σφυρί ένα δείπνο με τον Τζακ και τη Ρόουζ, το ζευγάρι της ταινίας "Τιτανικός". Ποιος και αντί ποιού ποσού θα καθίσει στο τραπέζι μαζί τους; Οι αστέρες Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Ουίνσλετ θα δειπνήσουν αύριο με τον πλειοδότη του "λαχνού" αυτού, τα χρήματα του οποίου προορίζονται για το ίδρυμα για την προστασία του περιβάλλοντος του Ντι Κάπριο. 

Το δείπνο διοργανώνεται κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά του Ιδρύματος του Ντι Κάπριο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σεν Τροπέ της νότιας Γαλλίας, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του ηθοποιού που δεν θέλησε να πει το ύψος του ποσού, ούτε πόσα χρήματα το ίδρυμα ελπίζει να αποσπάσει από τον "λαχνό" αυτό.

Πέρυσι, το ίδρυμα συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του γκαλά, σύμφωνα με τη Los Angeles Times.

Αν ο βραβευμένος με 'Οσκαρ ηθοποιός έχει στρατευτεί υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, η Κέιτ Ουίνσλετ συνδράμει σε οργανώσεις αρωγής υπέρ των παιδιών με αυτισμό, αστέγων και απόρων καρκινοπαθών.

Όλο και περισσότερες είναι οι διασημότητες που προσφέρουν την παρουσία τους σε ένα γεύμα για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Ο Βρετανός ηθοποιός 'Ιντρις 'Ελμπα είχε προσφερθεί να δειπνήσει τη βραδιά του αγίου Βαλεντίνου, στη γιορτή των ερωτευμένων, με όποιον ήθελε να δώσει αρκετά χρήματα υπέρ της W.E. (Women Everywhere) Can Lead, της οργάνωσης που βοηθά στην επαγγελματική κατάρτιση νέων γυναικών από την Αφρική.

 
Top