Ναι, ήταν μεγάλο trend τις περασμένες σεζόν, ναι τα λατρεύουμε και, όχι, τα έντονα κραγιόν δεν είναι μόνο για τον χειμώνα. 
Αντίθετα, φοριούνται κάλλιστα το καλοκαίρι, απλώς παίρνουν μια πιο... summer εκδοχή και είναι το ίδιο εντυπωσιακά. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και τα χείλη σου θα μονοπωλήσουν όλα τα βλέμματα ΚΑΙ αυτή τη σεζόν. #smooch
1. Βρες τη σωστή απόχρωση
Αν είσαι χλωμή, καλό είναι να επιλέξεις μια σκούρα απόχρωση σε φωτεινό όμως τόνο. Αν είσαι πιο σταρένια, μπορείς να επιλέξεις και ένα πιο βαθύ χρώμα. Γενικότερα πρέπει ο τόνος της επιδερμίδας να συμβαδίζει με του κραγιόν, αλλιώς δε θα δείχνει και πολύ ωραίο. Διάβασε και εδώ τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου το χρώμα του κραγιόν που επιλεγεις!
2. Κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ μίνιμαλ
Όπως με κάθε σκούρα και έντονη απόχρωση, όταν πρωταγωνιστούν τα χείλη, το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να είναι πολύ πιο ουδέτερο. Μπορείς να βάλεις μάσκαρα και μια υποψία ρουζ για να γλυκάνεις το αποτέλεσμα, αλλά μέχρι εκεί. Παν μέτρον άριστον!
3. Σωστές βάσεις
Τα σκασμένα και ξεφλουδισμένα χείλη δεν αναδεικνύουν κανένα κραγιόν, ειδικά δε τα σκούρα που δε συγχωρούν κανένα λάθος. Κάνε μια καλή απολέπιση λίγες ώρες πριν και ενυδάτωσέ τα με ένα balm, πριν προχωρήσεις στο χρώμα.
4. Ταμπονάρισμα για πιο ουδέτερο αποτέλεσμα
Αν ακόμα σε τρομάζει η σκέψη ενός πολύ έντονου χρώματος, μπορείς να αποδυναμώσεις λίγο την απόχρωση ταμπονάροντας τα χείλη μετά την εφαρμογή. Χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντηλο και επανέλαβε όσες φορές θέλεις μέχρι να έχεις την τέλεια ένταση.
5. Κάνε πρόβα στο σπίτι
Πώς κάνουμε με τα καινούρια μας ψηλοτάκουνα; Κάτι τέτοιο. Αν συνηθίσεις την εικόνα σου με πολύυυ έντονα χείλη, είναι πιο εύκολο να βγεις στον έξω κόσμο (too much drama?) με αυτοπεποίθηση.
6. Μην ξεχνάς το περίγραμμα
Όχι, δεν ήταν προνόμιο των 90s. Το περίγραμμα με μολύβι στην ίδια απόχρωση του κραγιόν θα βοηθήσει το χρώμα να είναι πιο σταθερό και να μην τρέχει.
 
Top