Πήγες διακοπές. Γύρισες από αυτές αλλά δεν παρέλειψες βέβαια να κάνεις και τα τριημεράκια σου (ξέρεις αυτά που φεύγεις με την βαλίτσα από την δουλειά την Παρασκευή και ίσα που προλαβαίνεις την Δευτέρα να την αφήσεις στο σπίτι πριν πας γραφείο). Ξαφνικά όμως κατάλαβες πως όχι μόνο έχεις φάει όλους σου τους μισθούς αλλά μπήκες και… μέσα! 



1. Καφές….από το σπίτι: Όλοι το ξέρουμε πως ο freddo (εντάξει και ο espresso) είναι οι καφέδες που πια προτιμάει ο νεοέλληνας. Επίσης κανένας δεν αμφιβάλλει πως είναι επίσης πολύ γευστικοί και αφυπνιστικοί, όταν τους αγοράζεις και σου έρχονται παγωμένοι στο γραφείο. Για τον επόμενο μήνα, όμως, αγόρασε ένα σακουλάκι καφέ και επιδώσου στον άλλοτε αγαπημένο σου φραπέ. 

2. Μείνε σπίτι: Παραδέξου πως τα ξενύχτια σου τα έκανες… Ήρθε η ώρα να μείνεις και λίγο σπίτι. Χαλάρωσε, κανόνισε με την παρέα σου βραδιές μπάρμπεκιου, ταινίας ή επιτραπέζιου. Και για να μην βαρεθείτε, επιδοθείτε στην μπιρίμπα. 

3. Εκστρατεία ταπεράκι: Αν ζεις με τους γονείς σου (ή αν βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση) ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα η μαμά σου θα χαρεί πολύ να τιμήσεις την μαγειρική της και σίγουρα εσύ θα γλιτώσεις το πορτοφόλι σου από τα περιττά έξοδα του delivery! 

4. Ο… τζάμπας ζει: Αν κάνεις μία έρευνα στην πόλη σου ή στις τριγύρω περιοχές σίγουρα θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες βραδιές που θα είναι…δωρεάν. Τι χάνεις, λοιπόν, να περάσεις μια βόλτα με την παρέα σου ή και μόνη; Δωρεάν διασκέδαση. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; 

5. Απομάκρυνε πιστωτικές: Αν έχεις την… τύχη αυτή την εποχή να είσαι κάτοχος πιστωτικής κάρτας τότε άκουσέ μας καλά. Κρύψε την σε ένα σημείο «δύσβατο» και προσπάθησε να ξοδεύεις μόνο όσα έχεις στο πορτοφόλι σου… αλλιώς στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός της δεν θα σε χαροποιήσει και τόσο.
 
Top