Με δάκρυα υποδέχθηκαν το Έπαθλο Επικοινωνίας οι Διάσημοι που επικράτησαν στον αγώνα με 10-3. Οι Διάσημοι διάβασαν γράμματα των δικών τους και συγκινήθηκαν πολύ. Ιδιαίτερα ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Στέλιος Κρητικός και o Σώζων Παλαίστρος-Χάρος.
Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε τον σημαντικότερο αγώνα του Survivor, αυτόν της Ασυλίας.
Όπως αναφέρει το Athensmagazine,gr, την ασυλία την κερδίζει η ομάδα που το έχει περισσότερο ανάγκη, δηλαδή οι Διάσημοι. Έτσι, οι Μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση, με τις Ροδάνθη και Φελίσια (εφόσον δεν εξασφαλίσουν ατομική ασυλία) να βρίσκονται ήδη στην...κάλπη!Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και ξεκίνησαν από το trailer για το χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες των "Μαχητών" θα χάσουν επίτηδες, για να φύγουν δύο συγκεκριμένα άτομα από την ομάδα τους και να δυναμώσουν αγωνιστικά. Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Αγόρου ανέφερε στην κάμερα: «Για να δυναμώσει μια ομάδα πρέπει να φύγουν αδύναμοι παίκτες. Μόνο έτσι δυναμώνει μία ομάδα. Τα πιο αδύναμα άτομα αγωνιστικά είναι η Ροδάνθη και η Φελίσια», άποψη με την οποία φαίνεται να συμφωνούν και αρκετοί συμπαίκτες του.
"Πρέπει να μειωθεί και λίγο η ομάδα μας, για να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστική", είπε από την πλευρά του ο Πάνος Θεοδώρου.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή (spoiler) και υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθεί.Δείτε το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο:
 
Top