Όπου κι αν κοιτάξετε γύρω σας βλέπετε ανθρώπους να αρραβωνιάζονται. Βλέπετε την καλύτερη σας φίλη να επιδεικνύει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της με ενθουσιασμό και αρχίζετε να σκέφτεστε την ζωή σας. Θα βρείτε τον ένα; Πως θα σας κάνει πρόταση γάμου; Πως θα είναι το δαχτυλίδι σας;

Για μισό λεπτό. Ποιος λέει ότι πρέπει να περιμένουμε τον άλλο να μας πάρει δαχτυλίδι; Τα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι υπέροχα, αλλά δεν θα έπρεπε να συμβολίζουν το πόσο αξίζει η αγάπη σας. Ετοιμαστείτε να δείτε ένα δαχτυλίδι ειδικά φτιαγμένο για εσάς, με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Έχετε θαυμάσει το δαχτυλίδι τουλάχιστον μίας ή δύο από τις κολλητές σας. Μεγάλα και γυαλιστερά δαχτυλίδια, τα οποία οι φίλες σας επιδεικνύουν με καμάρι.

Κι εσείς είστε κάπως έτσι…


Δεν είναι, όμως, ανάγκη ένα δαχτυλίδι να επικυρώσει την αγάπη σας, όπως κι αν είναι αυτή. Γιατί αυτό που έχουμε ανάγκη είναι η αγάπη για τον εαυτό μας.



Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους στην ζωή είναι να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ανεξαρτήτως από την αγάπη του συντρόφου μας. Και πρέπει να το γιορτάζουμε!



Οι γυναίκες γιορτάζουν την αγάπη για τον εαυτό τους με ένα πολύ ξεχωριστό σύμβολο: ένα δαχτυλίδι!



Αυτό το δαχτυλίδι δεν είναι δαχτυλίδι αρραβώνα. Είναι ένα δαχτυλίδι από εσάς για εσάς. Είναι μια δήλωση ότι αγαπάτε τον εαυτό σας. Ονομάζεται “Self Love Pinky Ring” και είναι σχεδιασμένο από τους Fred And Far.



Κάθε δαχτυλίδι πάει σετ με ένα συμβόλαιο:

“Εγώ, η (όνομα), υπόσχομαι να τιμάω τον εαυτό μου, να επιλέγω τον εαυτό μου και να θυμάμαι τον εαυτό μου καθημερινά.” Γράψτε το όνομα σας και θα έχετε μια επίσημη συμφωνία ότι θα αγαπάτε και θα εκτιμάτε τον εαυτό σας χωρίς όρους.



Τα δαχτυλίδια αυτά είναι υπέροχα! Έχουν γίνει τάση ανάμεσα σε γυναίκες από όλο τον κόσμο. Βγαίνουν σε ασήμι ($150) και κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό ($325).



Αν δείτε μια γυναίκα να φοράει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι αγαπάει τον εαυτό της!

Εσείς θα το φορούσατε;

 
Top