Με ένα βίντεο, στο οποίο φορά ένα καυτό μπικίνι απαντά η Κίμπερλι Γκάρνερ στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έχει κάνει επεμβάσεις για ανόρθωση στήθους και γλουτών.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι και σχεδιάστρια μαγιό φόρεσε το μπικίνι της και επέλεξε να λικνίσει το σώμα της σε μια εξωτική παραλία, ενώ πόσταρε το σχετικό βίντεο με την τεχνική Boomerang στη σελίδα της στο Instagram.

«Για όλα τα κουτσομπολιά, όχι, δεν έκανα κάτι στο στήθος μου, ούτε έκανα κάτι στους γλουτούς μου!», έγραψε μεταξύ άλλων, εξηγώντας ότι το σώμα μιας γυναίκας υφίσταται συνεχώς αλλαγές. «Κάποιες φορές είμαι λίγο στρουμπουλή και κάποιες άλλες αρκετά κοκαλιάρα. Είναι φυσικό και είναι σημαντικό να αγαπάμε το σώμα μας, ανεξάρτητα από τη φάση», σημείωσε.

Επίσης, πρόσθεσε ότι τα σχόλια περί πλαστικών την έκαναν να γελάσει. Η Κίμπερλι μάλιστα αποκάλυψε ότι έμαθε κάποιες ασκήσεις γυμναστικής για τους γλουτούς και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα τις μοιραστεί με τους followers της σε βίντεο που θα αναρτήσει.

Πάντως τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν μάλλον πολύ θετικά, ενώ κάποιοι της εξήγησαν ότι το κορμί της δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα.
 
Top