Η φόρμα γυμναστικής είναι ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα, χάρη στην άνεση που προσφέρει. Η χρήση της ωστόσο δεν περιορίζεται στο σπίτι και το γυμναστήριο, αφού η αθλητική φόρμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ντύσιμο για διάφορες περιστάσεις.

Η γκρι φόρμα συγκεκριμένα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια και στυλ. Από το κλασσικό αθλητικό παντελόνι φόρμας με λάστιχο στον αστράγαλο ή όχι, μέχρι το φαρδύ και μοντέρνο σχέδιο, η γκρι φόρμα μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, ανάλογα με το υπόλοιπο ντύσιμο που θα επιλέξετε.

Δείτε μια συλλογή με φωτογραφίες που παρουσιάζουν υπέροχες ιδέες για εντυπωσιακούς συνδυασμούς με γκρι φόρμα.

Με τι ταιριάζει η γκρι φόρμα σε κάθε περίσταση;




Φορώντας μια γκρι φόρμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αθλητικό ντύσιμο για το γυμναστήριο και τις χαλαρές σας βόλτες. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να συνδυάσετε την γκρι φόρμα σας με ένα φαρδύ ή εφαρμοστό γυναικείο φούτερ. Αν όμως θέλετε να κάνετε ένα πιο σέξι σπορ σύνολο, συνδυάστε την με ένα crop top φούτερ.






Για τις πιο θερμές μέρες του χρόνου, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα απλό t-shirt, ένα τιραντάκι, ένα sport bralette ή ένα crop top μπλουζάκι. Τέλος, ολοκληρώστε το σπορ ντύσιμο σας με αθλητικά παπούτσια τύπου running ή στίβου, είτε με τα sneakers σας.
Διαβάστε περισσότερα στο beautetinkyriaki.gr
 
Top