Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει κάτι που θα σε στενοχωρήσει.

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την αλήθεια, όσο και η άρνηση σε έχει καταβάλει: Χεστήκαμε για τις φωτογραφίες των διακοπών σου. Όχι εμείς δηλαδή, αλλά ο καθένας, καθώς αυτό αποδεικνύει μια έρευνα από την Aviva.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, το 73% ενοχλείται και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό όταν βλέπεις στο Facebook ή το Instagram φωτογραφίες από τα μέρη στα οποία περνάς τις διακοπές σου. 

Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα, όταν επιστρέφεις από αυτές και ποστάρεις ακόμη εικόνες με λεζάντες και hastags όπως #tb και #takemeback, καθώς αυτό εκνευρίζει τους άλλους χρήστες περισσότερο από το να ποστάρεις σε real time.

Eπιπλέον, όπως αναφέρει πάντοτε η έρευνα, 1 στους 5 ανεβάζει υλικό με σκοπό να κάνει επίδειξη στους άλλους και 1 στους 10 προκειμένου να κάνει τους διαδικτυακούς του ακόλουθους να ζηλέψουν, αποδεικνύοντας πως τα κοινωνικά δίκτυα είναι κατά μεγάλο μέρος μια δεξαμενή ναρκισσιστικών τάσεων.

Ο Αdam Beckett της Aviva σχολιάζει πάνω στα αποτελέσματα της έρευνας πως «η λανθασμένη έως γελοία χρήση των social media από το 80% των χρηστών αλλά και η επανάληψη ή το σπαμάρισμα με εκατοντάδες φωτογραφίες σε σύντομο χρονικό διάστημα έχεις ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αποδοκιμάζουν τις πράξεις αυτές. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που δε διστάζουν ακόμη και να κάνουν hide ή unfollow όσους θεωρούν ότι τους κουράζουν».

Αν πάλι σου αρέσει να ποστάρεις, ειδικά στις διακοπές σου, απλά αγνόησε τους haters. Φιλική συμβουλή; Μην το παρακάνεις και πρόσεξε την ορθογραφία σου. Γιατί τότε, όντως καλά κάνουν και σε αγνοούν.

 
Top