Είναι το τέλειο outfit και για το καλοκαίρι. Με μανίκι αλλά λεπτό. Φόρεμα αλλά και πουκάμισο. Πολύ κοντό (με ένα σορτσάκι από κάτω) ή μακρύ σαν φόρεμα από μόνο του.

Το πουκάμισο–φόρεμα (shirt dress) είναι το κομμάτι που θα λατρέψεις!

Ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνοδεύσεις, μπορείς να το κάνεις κομψό και «του γραφείου» (βάζοντας ένα σακάκι από πάνω), πιο "χαλαρό" με τις μπαλαρίνες σου και μια τσάντα ταχυδρόμου ή σέξι με μια ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα!







Το καλό με το shirt dress είναι ότι μπορείς εύκολα να του αλλάξεις ύφος και στυλ ανάλογα με τα κέφια σου. Επένδυσε σε ένα με basic σχέδιο και χρώμα και παίξε μαζί του αλλάζοντας αξεσουάρ και διάθεση!

Αλλά το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να περιοριστείς στα γυναικεία. Το πουκάμισο σαν βασικό κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας υπάρχει σε τεράστια ποικιλία στο αντρικό τμήμα των καταστημάτων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα μερικά νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που φοράς -μόλις έλυσες το πρόβλημα σου για εκείνα τα βράδια που «ξέμεινες» στο σπίτι φίλου - αγοριού και δεν θες να φύγεις φορώντας τα χτεσινά ρούχα. 

1.Απλό και πρωινό για Κυριακάτικο καφέ.





2.Με δερμάτινο τζάκετ για πιο δυναμικές εμφανίσεις.



3.Χαλαρό με slip-on παπούτσια για μια δόση ρομαντισμού.



4.Με μπότες ή μποτάκια για πιο boho style.



5.Με ένα εφαρμοστό παντελόνι προτίμησε την ασύμμετρη εκδοχή του. Ή κάντο εσύ ασύμμετρο, ξεκουμπώνοντάς το και τυλίγοντας τα πλαϊνά γύρω από τη μέση σου!



6.Μην φοβάσαι τα prints και τόλμησε να τα συνδυάσεις και με ρίγες. Προσπάθησε,όμως,να κρατήσεις κοινό το χρώμα της βάσης τους.



7.Σκέψου δημιουργικά και βάλε ένα φουλάρι αντί για ζώνη.



8.Casual chic με oversized τσάντα και φλατ σανδάλια.



9.Σε μια μονόχρωμη βάση πρόσθεσε χρώμα! Καπέλο, τσάντα και φουλάρι το κάνουν να ξεχωρίζει.



10.Τόνισε τη μέση σου φυσικά με ένα κοντό τζιν τζάκετ.



11.Αν έβαλε ψύχρα συνδύασε το με ένα φούτερ ή πουλόβερ!



12.Τα πολλά χρυσά αξεσουάρ και μια εντυπωσικη μπουτονιέρα ή ένα XL κολιέ θα του δώσουν περισσότερη λάμψη.



13.Shirt on shirt! Βάλε ένα ανοιχτό πουκάμισο πάνω από το πουκάμισο – φόρεμα.



14.Μπορείς να «φρεσκάρεις» το στυλ των περσινών σου ancient greek sandals!



15.Ένα μονόχρωμο shirt dress, όπως αυτό από σκούρο ντένιμ καλύπτει ατέλειες και δίνει ένα χαλαρό στυλ. Βάλτο στο γραφείο με τις πλατφόρμες σου.


 
Top