Προσκυνούν αδιάλειπτα 478 χιλιάδες followers.

Τα στερεότυπα είναι για να καταρρίπτονται, δεν είναι για να κολλάμε σε αυτά. Για αυτό αν είναι να κολλήσουμε με κάτι σχετικά με το καταπληκτικό Instagram της Γερμανίδας Chiara Bransi αυτό (σίγουρα) δεν είναι η καταγωγή της.

Γιατί αν μείνουμε σε αυτή, που θέλει τις Γερμανίδες ψυχρές σαν παγοκολόνες, θα εστιάσουμε στο δέντρο χάνοντας στο δάσος. Ή για να το πούμε πιο σωστά στις ατέλειωτες φωτογραφίες με μπικίνι που ποστάρει η Chiara. Και για να το θέσουμε ακόμα πιο ορθά: στην αποθέσωη του μπικίνι που προσφέρει με τον Instagram λογαριασμό της.


Δεν ξέρουμε αν το βλέπεις κι εσύ: στο Instagram της δεν κάνει ποτέ κρύο, στο Instagram της έχει πάντα Καλοκαίρι. Και μπικίνι. Πολύ μπικίνι.
Η Chiara μπορεί να είναι Γερμανίδα μένει όμως μόνιμα στην Ισπανία, και πιο συγκεκρίμενα στην Ίμπιζα. Αφού όπως λέει η ίδια τρελαίνεται για τις παραλίες και τον ήλιο. Και, ναι, ομολογούμε κάτι καταλάβαμε καθώς την ακολουθήσαμε σε δεκάδες φωτογραφίες από διάφορα εξωτικά μέρη της γης, από το Μπαλί μέχρι τις Βαλεαρίδες νήσους κι από το Μαϊάμι μέχρι τις Μπαχάμες.
 
Top