Την αξέχαστη χειραψία του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, που έγινε σαν σήμερα... θυμήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Twitter, ενώ διαφήμισε και την πρεμιέρα του κινήματός του στα social media.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών θυμήθηκε εκείνη την αμήχανη στιγμή, μετά από τη συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα στην οποία είχε δίπλα του τον επικεφαλής του Eurogroup. «Η επέτειος μιας "χειραψίας" που η τρόικα εσωτερικού δεν μου συγχωρεί», έγραψε αρχικά στα ελληνικά ο κ. Βαρουφάκης στο Twitter, δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία από το στιγμιότυπο, ενώ αμέσως μετά σε ανάρτησή του στα αγγλικά έγραψε «Τέτοια μέρα πέρυσι, η ''χειραψία'' για την οποία η Τρόικα και τα μίνιον της δεν θα με συγχωρήσουν ποτέ (παράσημο τιμής μου)», κάνοντας αναφορά στα «ανθρωπάκια» της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Εγώ, ο απαισιότατος».



Λίγο νωρίτερα, ο κ. Βαρουφάκης είχε αναγγείλει μέσω Twitter την «πρεμιέρα» του πανευρωπαϊκού κινήματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Το DiEM (Δημοκρατία στην Ευρώπη |Κίνημα 2025) είναι στον αέρα», έγραψε ο πρώην υπουργός, προσκαλώντας τον κόσμο να ακολουθήσει τον λογαριασμό του κινήματος στο Twitter.

Η πρώτη ανάρτηση σε αυτόν ήταν «Η ΕΕ είτε θα εκδημοκρατιστεί, είτε θα διαλυθεί», ενώ έγινε και ανάρτηση στο Instagram.



 
Top