http://ift.tt/1PnRs0sΜια παρέα φίλων σήμερα στις 17.58 βρισκόταν στο γνωστό εστιατόριο «Άνεμος» στην Πετρούπολη, η θέα της Αθήνας από το μαγαζί αυτό είναι γνωστή σε πάρα πολλούς.
Η παρέα τον φίλων καθόταν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, και αυτό το λέμε για να μην θεωρηθεί ότι τα φώτα που αποθανατίστηκαν, είναι αντικατοπτρισμός που δημιουργείται μέσα από τζάμι. Τα φώτα αυτά ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού από την τετραμελή παρέα, η οποία στην αρχή σάστισε. Ο ένας εκ των παρευρισκόμενων….
σήκωσε το τηλέφωνο του ( IPhone 6) και πρόλαβε να αποθανατίσει την φωτογραφία αυτή.
Οι μαρτυρίες των φίλων θέλουν τα φώτα αυτά να κινούνται ακαθόριστα πάνω από την πόλη για λιγότερο του ενός λεπτού και μετά να εξαφανίζονται.
Μετά από έρευνα μας συνδυάσαμε τα φώτα αυτά με τις Τελχίνες (Σχετικά μπορείτε να δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ) Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες στην συνέχεια οι ομοιότητες τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Αν κάποιος άλλος αναγνώστης τα έχει δει η ακόμα καλύτερα έχει κάποια φωτογραφία τους να μας την στείλει στο e-mail μας nyxtobatis0@gmail.com. Η μαρτυρία του θα μας ήταν πολύ χρήσιμη.
Κατά πολλους, οι Τελχίνες είναι γνωστό ότι εμφανίζονται πριν από μεγάλα φυσικά γεγονότα. (Πλημμύρες, σεισμούς κτλ) 

Δείτε στην συνέχεια την εν λόγο φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση και την ίδια φωτογραφία συνδυαστικά με εικόνες τελχινών και τα συμπεράσματα δικά σας. 

Φώτα
Φώτα1

nyxtobaths

katohika.gr 
 
Top