Πάρε ιδέες από αγαπημένες σταρ του Hollywood

Το δερμάτινο παντελόνι είναι το απόλυτο κομμάτι φέτος και σου δίνει πολλές επιλογές για συνδυασμούς. Αν, μάλιστα, νομίζεις ότι είναι μόνο για βράδυ, κάνεις λάθος! Με τα κατάλληλα αξεσουάρ φοριέται από το πρωί ως το βράδυ. Έχουμε επιλέξει γνωστές star για να σε εμπνεύσουν με τα look τους. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα δερμάτινα παντελόνια είναι μόνο για πόδια μοντέλου, όμως με τα σωστά items κολακεύει κάθε σωματότυπο. Ξεπέρασε τις ανασφάλειές σου και δες τους πιο cool τρόπους για να συνυάσεις το δερμάτινο παντελόνι φέτος, ώστε να είσαι άνετη και sexy στην καθημερινότητά σου!
1. Όταν κάνει αρκετό κρύο έξω, χρειάζεσαι κάτι ζεστό, έτσι δεν είναι; Φόρεσε ένα cozy μπεζ παλτό,ριγέ πουλόβερ, μαύρο δερμάτινο skinnies και σέξι τακούνια.



2. Τι θα έλεγες για ένα kimono-inspired σακάκι με ζώνη, με άνετο δερμάτινο παντελόνι και γόβες;



3. Μερικές το προτιμούν γλυκό και απλό . Επίλεξε ένα εφαρμοστό, ραβδωτό ροζ- μπεζ πουλόβερ και συνδυάσέ το με skinny γκρι δερμάτινο παντελόνι και με peep -toe γκρι-καφέ μποτάκια.



4. Το λευκό γούνινο παλτό είναι το top πανωφόρι όπως σου έχουμε πει! Κάνε ένα ασπρόμαυρο look με άσπρο cropped πουλόβερ, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και pointed -toe μαύρες δερμάτινες μπότες.



5. Το μαύρο δερμάτινο σου προσφέρει ιδανικό στυλ με ένα μακρύ παλτό στο μπλε του ουρανού και γούνινο γιακά. Από μέσα φόρεσε ένα απλό ψηλόλαιμο λευκό τοπ.



6. Η απλότητα είναι το κλειδί . Ένα ανοιχτό ανοικτό γκρι πουλόβερ, πάνω από ριγέ πουκάμισο και black leather skinnies και μπότες σου δίνουν το απόλυτο στυλ.
Leather-Pants-11.jpg
 
Top