Ένα θηριώδες θωρακισμένο πολυτελές όχημα 4,5 τόνων, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση

«Σχεδιάστηκε για άμυνα, κατασκευάστηκε για το δρόμο. Το πιο σκληρό ακραίας χρήσης όχημα στη γη». Με αυτή τη φράση η καλιφορνέζικη Rezvani προλογίζει την εδική έκδοση Tank Military Edition.

Πρόκειται για ένα θηριώδες θωρακισμένο πολυτελές όχημα 4,5 τόνων, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση σε ένα πεδίο μάχης.

Διαθέτει βαλλιστική προστασία επιπέδου 7 όπερ σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό σε επιθέσεις πυροβόλων όπλων, σε νάρκες, σε βόμβες, σε χημικά, ακόμα ακόμα και σε επιθέσεις βιολογικού πολέμου, καθώς στο πολυτελές εσωτερικό του υπάρχουν αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Το Rezvani Tank Military Edition είναι εξοπλισμένο με ειδικά run flat ελαστικά, σύστημα ενδοεπικοινωνίας, ασύρματο, κιτ πρώτων βοηθειών, στροβοσκοπικά φώτα, ντεπόζιτο με επένδυση Kevlar και προβολείς μεγάλης έντασης που τυφλώσουν και αποπροσανατολίζουν τον εχθρό.

Στη βασική του έκδοση κινείται από έναν V8 HEMI 6,4 λίτρων που αποδίδει 500 hp. Υπάρχει ωστόσο και η δυνατότητα επιλογής του υπερτροφοδοτούμενου V8 6,2 λίτρων Hellcat των 707 hp, αλλά το κόστος σε αυτήν την περίπτωση ανεβαίνει κατά 65.000 δολάρια, τη στιγμή που με 58.650 δολάρια θα μπορεί κάποιος να αγοράσει το Dodge Challenger SRT Hellcat του 2019!



Στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του off-road πακέτου που περιλαμβάνει ανάρτηση της FOX που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 15,2 εκατοστά, άξονες της Dynatrac ProRock και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα διαφορικά.



Η τιμή της ειδικής έκδοσης Tank Military Edition ξεκινά από τα 295.000 δολάρια...



 
Top