Με ένα πάρτι επιτομή του post kitsch, περιστοιχισμένος από «σελέμπριτις» σε αποστρατία, γιόρτασε τη γιορτή του ο Ηλίας Ψινάκης,  που ήταν την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ο οποίος τυγχάνει και δήμαρχος Μαραθώνα.
Λίγες ώρες πριν από την καταστροφική πυρκαγιά την ευρύτερη περιοχή του και αποδεικνύοντας ότι «λεφτά υπάρχουν», ο Ηλίας Ψινάκης γιόρτασε τη γιορτή του, όχι φυσικά στον ταπεινό Μαραθώνα, αλλά στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και σε ένα από τα ακριβότερα beach restaurant του νησιού αλλά και της Μεσογείου: Το Νammos.
Οπως υποσχόταν η πρόσκληση που είχε στείλει ο Ηλίας Ψινάκης γιόρτασε με «τρελά σπασίματα»! Οι καλεσμένοι του και ο ίδιος έσπαγαν, υπό τους ήχους της μουσικής, στοίβες με πιάτα και ξεφάντωναν σαν να μην υπάρχει αύριο και μάλιστα όπως αυτό που ξημέρωσε... .
Με βαθύ μαύρισμα, όπως οφείλει στον εαυτό του κάθε κοσμοπολίτης, ντυμένος στα λευκά, για να εναρμονίζεται στο στιλ του νησιού και με τα κατάλευκα δόντια του να φωσφορίζουν στο σκοτάδι ο δήμαρχος Μαραθώνα τραγουδούσε «αυτό το βράδυ θα ‘ναι δικό μας», ενώ φίλοι του έσπαγαν τα πιάτα στα πόδια του.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα διασκέδασε  μαζί με «μερικά από τα αγαπημένα μου Δημαρχόπουλα από την Μύκονο, Άνδρο, Κρήτη και την παλιά καλή μου φίλη Βίκυ Λεανδρος», και «δείξαμε στους ξένους Διπλωμάτες και καλεσμένους μας πως γλεντάμε στην Ελλάδα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram.
 
Top