Το κορίτσι που φέρεται ότι είναι η μεγάλη αδυναμία του Βλαντιμίρ Πούτιν απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και τρελαίνει κόσμο με τις αναλογίες και τα νάζια του!

Η Βικτόρια Λοπίρεβα είναι η 34χρονη καλλονή που εδώ και λίγες εβδομάδες απασχολεί τον διεθνή Τύπο ως η «αδυναμία» του Ρώσου ηγέτη, καθώς τα δημοσιεύματα οργιάζουν ότι ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερα στενή -έως ασφυκτική- φιλία.

Ο ξανθός πειρασμός, λοιπόν, βρίσκεται στο ελληνικό «πριγκιπάτο», όπου κάνει τις διακοπές του και δεν παραλείπει να κάνει σχετικές αναρτήσεις στο Instagram, φυσικά με σέξι φωτογραφίες.

Μάλιστα η ίδια σε μία φωτογραφία της δεν παρέλειψε να κάνει ένα σχόλιο γραμμένο στα ελληνικά, λέγοντας έτσι στους φαν της «Καλό απόγευμα».

Να σημειωθεί ότι η εντυπωσιακή καλλονή ήταν πρέσβειρα της Ρωσίας για το φετινό Μουντιάλ και είχε αναδειχθεί Μις Ρωσία το 2003. Αποτελεί μια από τις πιο διάσημες και αγαπητές προσωπικότητες στην πατρίδα της και είναι πολυάσχολη και πολυτάλαντη. Υποκριτική, τηλεόραση, μόντελινγκ και blogs είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητές της.

Τα σενάρια για δεσμό της όμορφης Βικτόρια με τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας ξεκίνησαν όταν στα μέσα Μαρτίου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram παρότρυνε τους 1.800.000 ακολούθους της να τον ψηφίσουν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Και επιπλέον, την ημέρα των εκλογών επισκέφτηκε το κέντρο παρακολούθησης ψήφων στη Μόσχα. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε... Η Βικτόρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγραψε: «Μια νέα εβδομάδα, αλλά με αέρα σταθερότητας για τα επόμενα έξι χρόνια».

 
Top