Η διάσημη τραγουδίστρια, Demi Lovato, η οποία είχε πρόσφατα παραδεχθεί ότι μετά από χρόνια νηφαλιότητας, είχε αρχίσει να κάνει χρήση ξανά, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο εξαιτίας λήψης υπερβολικής δόσης ηρωίνης.

Ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Τμήματος του Λος Άντζελες (LAFD) επιβεβαίωσε ότι το κέντρο δέχθηκε μία επείγουσα κλήση για ιατρική βοήθεια στις 11:22 π.μ., από την κατοικία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Variety» μία πηγή που διατήρησε την ανωνυμία της, η Demi Lovato φέρεται να είναι σε «σταθερή κατάσταση» ύστερα από την υπερβολική δόση ηρωίνης που έλαβε, όμως δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την κατάσταση της υγείας της.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν σχολιάσει στο «ΤΜΖ» ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως της χορηγήθηκε, στο σπίτι της, πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο, η ουσία «Narcan» (ναλοξόνη) που προλαμβάνει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

Ο πρώην σύντροφος της Lovato, ο πρωταγωνιστής της σειράς NCIS, Wilmer Valderrama, συγκλονίστηκε από τα νέα.

“Ο Wilmer ήξερε ότι η Demi περνούσε μια άσχημη φάση, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένος ότι κάτι σαν αυτό θα συνέβαινε. Την έχει δει στα πάνω και στα κάτω της και την στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της. Το να την βλέπει ξανά σε μια τόσο στενάχωρη και ευάλωτη κατάσταση είναι σοκαριστικό για αυτόν" δήλωσε άτομο κοντά στον ηθοποιό στο People.

 
Top