Μία σπορ έκδοση στην τιμή της «απλής»


Μετά από τρία συνεχή χρόνια κυριαρχία της Fabia R5 στην WRC 2 κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, η Skoda αποφάσισε να προσφέρει μια σπορ έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου, διατηρώντας όμως σε προσιτά επίπεδα την τιμή.

Έτσι προέκυψε η Fabia Cup Edition, μία έκδοση με 1000άρη κινητήρα και ιπποδύναμη 110 ίππων. Οι επιδόσεις είναι αξιοπρεπέστατες, με ανώτατη τελική ταχύτητα 196 χ.α.ω. και επιτάχυνση 0-100 χ.α.ω. σε 9,5''.



Στο εσωτερικό, τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, είναι το 3άκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport και τα σπορ καθίσματα εμπρός.

Εξωτερικά, οι ζάντες αλουμινίου 16'' σε μαύρο χρώμα, συνδυάζονται με το ειδικό πακέτο διχρωμίας με λευκό χρώμα αμαξώματος, μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή. Η σκίαση των πίσω τζαμιών «Sunset», δίνει ακόμα πιο επιθετικό look στην έκδοση.



Τέλος, η σήμανση «Edition Cup» στο πλάι και το πίσω μέρος, έρχεται να κάνει γνωστή την ταυτότητα του μοντέλου, που διακρίνεται για το σύγχρονο design, την καλή ποιότητα κατασκευής και το value for money.

Το τελευταίο επιβεβαιώνεται και από το ότι, η Fabia Cup Edition προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 14.900 ευρώ, όση και η τιμή της «απλής» έκδοσης, χωρίς τον επιπλέον σπορ εξοπλισμό, διχρωμίες κλπ.



Τέλος, η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά στον χρωματικό συνδυασμό λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες.



Νίκος Τσάδαρης

 
Top