Κάποιος τυχερός την αγόρασε για όχι ευκαταφρόνητο ποσό.

Συνήθως τα οχήματα των θρυλικών σταρ είναι μεγάλα, επιφανή, εντυπωσιακά, μοναδικά και πολλά ακόμα επίθετα που εύκολα θα μπορούσαν να γεμίσουν μία -ή και δύο- παραγράφους.

Στην περίπτωση όμως της μηχανής που καβαλούσε ο πιο σπουδαίος από όλους τους Beatles, ο John Lennon, τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά.
Γιατί μπορεί αυτή η Honda Z50A του 1969, ένας «μπόμπος» όπως θα τον λέγαμε λαϊκά, μπορεί να έχει κάνει θραύση στην εποχή του, για εκείνους όμως που δεν έχουν μυηθεί τα μυστικά των δίκυκλων παραμένει απλά ένα μικρό και συμπαθέστατο ζιζάνιο.

Παρόλα αυτά, το γεγονός πώς τον οδηγούσε ο θρυλικός μουσικός, στις ευτυχισμένες μέρες του στο σπίτι του στο Tittenhurst Park, λίγο πριν μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη έχει να πει πολλά.
Κι ίσως θα θέλαμε -εμείς κι όλοι οι fans των Σκαθαριών- να μην είχε πάει ποτέ στις Η.Π.Α, μήπως τότε σε ένα ευτυχές σενάριο εναλλακτικής πραγματικότητας ήταν ακόμα ζωντανός.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτή η Honda κουβαλάει πάνω της χιλιάδες νότες μουσικής ιστορίας, κάτι που κάνει το γεγονός πώς πουλήθηκε σε κάποιον τυχερό για 56 χιλιάδες δολάρια σε πολύ πρόσφατη δημοπρασία να μην προκαλεί καμία αίσθηση αλλά το αντίθετο. Και λίγα είναι!
 
Top