Τα καλοκαιρινά looks έχουμε αρχίσει ήδη να τα κάνουμε εικόνα στο μυαλό μας μιας και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε και να τα φοράμε.

Και πριν αρχίσουμε να φοράμε τα απόλυτα summer ρούχα,καλό είναι να ξεκινήσουμε με ένα basic σύνολο που μπορεί να φορεθεί στις περισσότερες περιστάσεις. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα cropped top με μια φαρδιά παντελόνα.


CROPPED TOP

Μπορεί τις περισσότερες να μας τρομάζει η ιδέα του να φοράμε ένα τόσο κοντό top, ειδικά αν είναι και εφαρμοστό, ο πιο safe τρόπος όμως για να το εντάξουμε στο στιλ μας δεν είναι άλλος από το να το βάλουμε με ένα ψηλόμεσο και λίγο φαρδύ παντελόνι από κάτω.


ΦΑΡΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ

Είτε είναι ένα παντελόνι τύπου culotte, είτε μία αέρινη υφασμάτινη παντελόνα, ένα κομμάτι σε αυτό το στιλ ολοκληρώνει ιδανικά το look με το cropped top σας και εξισορροπεί λίγο το αποτέλεσμα.

WHY WE LOVE IT

Με αυτά τα δύο κομμάτια πετυχαίνουμε όχι μόνο να κάνουμε τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά αλλά και να τονίσουμε ένα ιδιαίτερα σ∈ξι σημείο του γυναικείου σώματος, που είναι το κομμάτι επάνω από την κοιλιά, χωρίς στην πραγματικότητα να φαίνεται το στομάχι ή η κοιλιά μας. Είναι δηλαδή όσο σ∈ξι χρειάζεται αλλά χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικό.

HOW TO WEAR IT

Με ένα κιμονό από πάνω γίνεται ένα υπέροχο look για πρωί ή για βράδυ ενώ με ένα denim jacket ριγμένο στους ώμους θα έχετε το πιο cool απογευματινό σύνολο.

πηγή
 
Top