Το τζιν παντελόνι έχει ακόμα θέση στο καθημερινό σου street look. Ποια μπορεί να το αποχωριστεί εξάλλου, ενώ ακόμα ο καιρός κάνει γυρίσματα; 

Ειδικά, την άνοιξη, που πιθανότατα σε βρίσκει στην πόλη, το τζιν παντελόνι είναι ένα ρούχο που όχι μόνο σε διευκολύνει για να έχεις άνεση και στιλ όπου κι αν βρίσκεσαι, σου προσφέρει και την ιδανική βάση για να παίξεις με τους συνδυασμούς, να φορέσεις το ruffled top σου, να είσαι λίγο πιο εκκεντρική με τα αξεσουάρ κι όλα αυτά χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό.

Αυτό όμως το σημείο που θέλει προσοχή για να σου χαρίσει το αποτέλεσμα που θες είναι τα παπούτσια. Ανάλογα με αυτό που θα επιλέξεις, θα δώσεις την τελική πινελιά στο outfit σου που θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα. Είναι στο χέρι σου να κάνεις το αγαπημένο σου τζιν ιδανικό για το γραφείο, για την απογευματινή σου βόλτα αλά και για τις βραδινές σου εξόδους.

Ρίξε μία ματιά στα παπούτσια που θα ταιριάξουν πολύ με το denim παντελόνι σου και θα κάνεις τις δικές σου δοκιμές με τα ζευγάρια που έχεις διαθέσιμα αλλά και με βάση το στιλ που θες να χαρίσεις στο τελικό αποτέλεσμα.


Τα pumps είναι πάντα μία κλασσική, safe επιλογή που μπορεί να σε πάει παντού


Οι αγαπημένες εσπαντρίγιες του καλοκαιριού είναι ιδανικές για ένα πιο cool outfit

 με το τζιν παντελόνι σου.


Τα mules είναι ένα ιδανικά για τα πρωινά στην πόλη με το τζιν παντελόνι.


Φυσικά μπορείς να διαλέξεις ένα πιο stylish ζευγάρι mules για ένα πιο ιδιαίτερο 

αποτέλεσμα.


Τα furry sliders είναι η επιλογή σου αν θες ένα πιο alternative αποτέλεσμα.


Για ένα french style outfit με τα jeans σου, φόρεσε τα στιλάτα slingback shoes.


Τα σανδάλια τύπου Birckenstock είναι πάντα μέσα στις επιλογές σου για να τα συνδυάσεις με το τζιν παντελόνι κι ένα t-shirt.


Εννοείται ότι τα sneakers, ειδικά τα λευκά είναι η παντοτινά safe επιλογή που δεν θα σε προδώσει ποτέ.

πηγή
 
Top