Με την Πλατεία Νερού να περιμένει να μας υποδεχτεί, με την Τεχνόπολη στα καλύτερά της, με το Release, το Eject και το Rockwave να ετοιμάζονται να καλωσορίζουν μερικά από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα και καλλιτέχνες του πλανήτη, εμείς έχουμε δύο πράγματα που πρέπει να φροντίσουμε: 

να προμηθευτούμε εγκαίρως το εισιτήριό μας και να σκεφτούμε τι θα φορέσουμε στις πιο hot συναυλίες της σεζόν! 

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά για το δεύτερο είμαστε εδώ εμείς για σένα και σου προτείνουμε παρακάτω 8 στυλιστικούς συνδυασμούς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλα τα μουσικά events του καλοκαιριού. 

Ξέχνα τα «βαριά» και δύσκαμπτα ρούχα, αλλά και τα ανοιχτά παπούτσια (έχει πάντα χώμα κάτω και τα πόδια σου θα γίνουν χάλια) και βρες ανάλαφρες και στυλάτες επιλογές που θα σου επιτρέπουν να κινείσαι με ευκολία και να διασκεδάζεις με την ψυχή σου!

Μία cropped denim παντελόνα με ένα απλό lingerie top είναι πάντα μία «ασφαλής» και άνετη επιλογή.


Ένα midi φόρεμα σε ίσια γραμμή, φορεμένο με sneakers, θα δώσει ένα grunge twist στην εμφάνισή σου.


Μία στενή, midi φούστα μπορεί να φορεθεί και με ένα basic T-shirt αλλά και με ένα πουκάμισο δεμένο στην κοιλιά. Τα κλειστά παπούτσια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρώσεις το συναυλιακό σου look.


Mini λουλουδάτο φόρεμα για sexy festival outfits!


Με μία midi εμπριμέ φούστα σε boho μοτίβο ταιριάζει να φορέσεις από πάνω ένα απλό top δεμένο στην μέση ή ένα μονόχρωμο, μαρσέλ φανελάκι.


Η jean σαλοπέτα κάνει δυνατό comeback φέτος και είναι ό,τι πρέπει για seventies εμφανίσεις όταν ακούς τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες της indie 
σκηνής.


Δεν υπάρχει πιο stylish και ταυτόχρονα πρακτικό ρούχο από μία printed 

jumpsuit.


Kλασικό αλλά πάντα επίκαιρο: Jean shorts με μακό μπλουζάκι και καπέλο του baseball!

Πηγή
 
Top