Αν ένα ρούχο είναι απαραίτητο στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα τότε αυτό αναμφίβολα είναι ένα δροσερό φόρεμα.

Λέγοντας δροσερό δεν εννοούμε μόνο πως θα σας σώσει από την ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η λέξη σε αυτή την περίπτωση έχει διπλή έννοια και εννοούμε ότι είναι ελαφρύ, θηλυκό και πολύ cute. Ένα φόρεμα που μπορείτε να φοράτε όλη την ημέρα και να αισθάνεστε ακόμα πιο όμορφες.

Το περασμένο καλοκαίρι ένα απο τα φορέματα που ξεχώρισαν ήταν το Violette από το brand Réalisation Par, σε σημείο που πολλοί το χαρακτήρισαν το φόρεμα του 2017.

Λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι το brand έχει ένα νέο φόρεμα με prints που οι γυναίκες έχουν λατρέψει. Και ναι το θέλουμε κι εμείς.

Ίσως να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου του 2018. Ο λόγος για το Rouje Fleur, ένα κόκκινο, floral, μίνι φόρεμα, με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και τιράντες.

Εκτός από μίνι, μπορείτε να το βρείτε και στην μίντι εκδοχή του, που είναι εξίσου feminine. Στις τιράντες και το μπουστο έχει μικρα παιχνιδιάρικα βολάν, που τονίζουν τον girly χαρακτήρα.

Ακριβώς όπως και το πράσινο τυπωμένο wrap φόρεμα, το floral αυτής της σεζόν το έχει ήδη φορέσει ένα πλήθος από influencers όπως οι Elsa Hosk, Lucy Williams, Jeanette Madsen.










Είναι κομψό και αισθησιακό, ενώ ταιριάζει με πέδιλα και σανδάλια, mules ακόμα και sneakers. Μας αρέσουν τα λουλουδάτα μοτίβα και η vintage αισθητική του.

Eσείς τι πιστεύετε; Aξίζει να είναι αυτό το φόρεμα της χρονιάς;

 
Top