Ο Κάνιε Γουέστ προκάλεσε ξανά μιά θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση του να αγοράσει τη φωτογραφία, η οποία δείχνει τα ναρκωτικά που έκανε η Whitney Houston λίγο πριν βρεθεί νεκρή σε μπανιέρα ξενοδοχείου το 2012, από πνιγμό, και να την χρησιμοποιήσει για εξώφυλλο στο νέο άλμπουμ του ράπερ Pusha Τ, με τίτλο Daytona.

Ο Γουέστ ως παραγωγός του άλμπουμ, αποφάσισε πως αυτή ήταν η φωτογραφία που ταίριαζε στο συγκεκριμένο άλμπουμ και άλλαξε την φωτογραφία που είχαν επιλέξει την τελευταία στιγμή. Αναφορές κάνουν λόγο ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία στοίχισε στον σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν 85 χιλιάδες δολάρια.

"Αυτό πρέπει να δουν οι άνθρωποι μαζί με αυτό το μουσικό άλμπουμ και θα πληρώσω για να το έχουν" είπε ο Γουέστ στον Pusha T.

Φυσικά, η οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον αντέδρασε στην επιλογή αυτή, χαρακτηρίζοντας την ασέβεια προς την τραγουδίστρια. Ο ξάδελφος της Χιούστον, Damon Elliott, είπε ότι η οικογένεια δεν γνώριζε τίποτα για το άλμπουμ και τη φωτογραφία που επέλεξαν για εξώφυλλο και τον ενημέρωσε η κόρη του, μόλις κυκλοφόρησε. "Είχε πάθει σοκ. Μου έστειλε την φωτογραφία και ένιωσα χάλια γιατί με πήγε πίσω στον χρόνο, πριν 6 χρόνια που πέθανε" δηλωσε.

Ο πρώην σύζυγος της Γουίτνει, Bobby Brown, είναι εξοργισμένος με την κίνηση του Γουέστ. Ο Brown ήταν παντρεμένος με την Γουίτνει από το 1992 μέχρι το 2007 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Bobbi Kristina, η οποία πέθανε στον Ιούλιο του 2015. “Γιατί να το βάλει αυτό κάποιος στο εξώφυλλο ενός άλμπουμ; Είναι πραγματικά αηδιαστικό που το έκανε αυτό” δήλωσε στο Rolling Stone. "Είναι πολύ φθηνό. Κάτι πρέπει να γίνει με τον Γουέστ. Είναι τρελός. Το ήξερα την πρώτη φορά που τον γνώρισα. Τώρα σπρώχνει τα πράγματα εκτός ορίων. Χρειάζεται να του ρίξει κάποιος ένα χαστούκι ή κάτι τέτοιο. Και είμαι ο άνθρωπος που θα το κάνει" τόνισε.
 
Top