Το πρωτότυπο GR Supra Racing είναι αναμφίβολα η πιο ακριβή Toyota όλων των εποχών καθώς η αξία του εκτιμάται στα 2 εκατομμύρια δολάρια, με την λεπτομέρεια βέβαια πως δεν πωλείται.

Η πρώτη φορά που είδαμε το πρωτότυπο GR Supra Racing ήταν στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης. Από τότε το μοναδικό αντίτυπο που έχει κατασκευαστεί ταξιδεύει ανά τον κόσμο σε εκδηλώσεις της Toyota προκειμένου να διαφημίσει τόσο την ίδια την εταιρία όσο και το νέο σπορ μοντέλο που αναμένεται με ανυπομονησία.

Ωστόσο στην πρόσφατη παρουσίασή του στην Αυστραλία ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της τοπικής αντιπροσωπίας αποκάλυψε την τιμή του συγκεκριμένου πρωτοτύπου η οποία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.




Αναμφίβολα μιλάμε για την ακριβότερη Toyota που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Όμως ακόμα και αν η αστρονομική τιμή της δεν ήταν ικανή να εμποδίσει κάποιον εκκεντρικό κροίσο να καταθέσει πρόθεση απόκτησης η Toyota έχει καταστήσει σαφές πως το πρωτότυπο δεν πρόκειται να πωληθεί.

Πάντως μέσα σε λίγους μήνες αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση της κανονικής Supra παραγωγής ενώ στα σχέδια βρίσκεται και μια πιο καθαρόαιμη έκδοση GRMN.




 
Top