Mπορεί τα ugly sneakers να έχουν εξαπλωθεί παντού και να έχουν κερδίσει ακόμα και τους πιο «δύσκολους», αλλά ένα νέο λανσάρισμα, θα γυρίσει φέτος τον κόσμο της μόδας εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Η τάση των άσχημων, χοντροκομμένων αθλητικών που τελικά λατρέψαμε, κορυφώθηκε χάρη στον οίκο Balenciaga και το εμβληματικό πλέον, Triple S- ένα μοντέλο που εδώ και δύο χρόνια μιμήθηκαν πολλοί άλλοι οίκοι,λανσάροντας παραλλαγές, αλλά που παραμένει μέχρι τώρα στην πρώτες προτιμήσεις των fashion lovers.



To εμβληματικό, πλέον, Triple S του Balenciaga

Όμως, στην τελευταία του συλλογή, ο Balenciaga λάνσαρε ένα νέο sneaker και όλοι αναρωτιούνται αν θα έχει την ίδια εξωφρενική επιτυχία με το πρώτο.

Το νέο μοντέλο, ονόματι Track μοιάζει με το Triple S, αλλά είναι πιο λειτουργικό και πιο «φορέσιμο». Έχει ενισχυμένη, μαλακή σόλα και ελαστικό ύφασμα στο πάνω μέρος ώστε να είναι άνετο για πεζοπορία. Τα sneakers παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το Μάρτιο, θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβρη και είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να τα βλέπουμε παντού.




Πάντως, παρ΄όλο που είναι πιστά στο μοτίβο που λατρεύεται τώρα από τον κόσμο της μόδας, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα Track δεν είναι τόσο ιδιαίτερα όσο τα Triple S. Θυμίζουν απλώς τα αθλητικά που φορούσαμε παλιά, χωρίς αυτή τη σύγχρονη επιτήδευση και τα κάνει ελκυστικά στα μάτια μας. To νέο sneaker, Track

Παρ' όλα αυτά, παραμένουν ωραία με τον τρόπο τους. Ο Balenciaga δεν έχει σκοπό να κάνει λάθος.
Μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Track, δες εδώ τρεις εκδοχές ugly sneakers.
Δες το εδώ.
Το κλασικό Triple S, Balenciaga
Δες το εδώ.
Tα λιλά Adidas που μας ενθουσίασαν

Δες το εδώ.
Το νέο λανσάρισμα της New Balance


 
Top