Το έχεις ακούσει το τραγούδι των Silversun Pickups, το «Dots and Dashes»; Γιατί αν το έχεις θα καταλάβεις τον συνειρμό μας κάθε φορά που βλέπουμε ή φοράμε πουά φέτος το καλοκαίρι. 

Οι μικρές αυτές «τελείες» πάνω σε ανάλαφρα wrap φορέματα, cropped topsκαι loose παντελόνες, είναι ό,τι πιο παιχνιδιάρικο και στυλάτο μπορείς να βάλεις μία ακόμα σεζόν. Και επειδή μιλάμε για διαχρονικό pattern, και για όχι κάποιο εφήμερο trendy print, είμαστε σχεδόν βέβαιες ότι το έχεις κιόλας φορέσει με εκατό διαφορετικούς τρόπους που έχεις ήδη βαρεθεί ή απορρίψει. 

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου αποκαλύψουμε τρία εύκολα και πρακτικά fashion tips που θα σε οδηγήσουν στο επόμενο ευφάνταστο outfit, με βάση το αγαπημένο σου πουά μοτίβο.
#Jean ναι, μπλε jean όχι
Μην βιαστείς να πεις πως denim με πουά έχεις φορέσει και στο παρελθόν. Το ξέρουμε αυτό. Πουά όμως με χρωματιστό jean –ροζ, χακί, light blue, κίτρινο και κόκκινο- δεν έχεις φορέσεις σίγουρα. Και αυτό φέτος θα αλλάξει. Ολοκλήρωσε το look σου με καφέ και χρυσά αξεσουάρ και θα δεις το «πουά σου» με άλλο μάτι.
#Χείλια για φίλημα
Για να ξεφύγεις από το κλισέ: «Φοράω πουά με κόκκινο κραγιόν για pin up looks», βάλε τις αγαπημένες μας «βούλες» με ένα έντονο πορτοκαλί, κοραλλί, ροζ, μοβ ή σομόν κραγιόν για πιο funky αποτέλεσμα που θα δώσει μία pop νότα στο ντύσιμό σου.

# Τυρμπάν κανείς;
Εthnic αξεσουάρ που θα δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον mix&match ύφος σε συνδυασμό με το preppy, πουά κομμάτι σου. Αν, δε, μιλάμε για ένα απλό πουά spaghetti top τότε το μαντήλι στα μαλλιά σου, μαζί με χρυσούς κρίκους και ένα jean shorts από κάτω, θα κάνουν fashion statement να μας θυμηθείς.

 
Top