Μόλις έχετε κάνει σχέση με μια ισχυρή, ανεξάρτητη γυναίκα, και το επόμενο βήμα ίσως είναι να αναρωτιέστε πώς να την κρατήσετε. Χρειάζεται αρκετό χώρο για να είναι σε θέση να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει πράγματα από μόνη της, αλλά δίνοντας της αυτό το χώρο μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Το κλειδί είναι να την εμπιστεύεστε αρκετά και να της δίνετε την επιλογή στο τέλος της μέρας να επιστρέψει σε σας. Μια ισχυρή γυναίκα έχει υψηλά πρότυπα και σαφή ήθη. Εάν δεν μπορείτε να τη σεβαστείτε, θα προχωρήσει στη ζωή της.


Αν είστε σε μια σχέση με μια ισχυρή γυναίκα, αυτά είναι τα έξι πράγματα που σίγουρα δεν θα ανεχθεί:

1. Δε την σέβεστε

Ο σεβασμός πηγάζει προς τις δύο κατευθύνσεις σε μια σχέση. Μια ισχυρή γυναίκα γνωρίζει την αξία της, και δεν θα ανεχθεί να την αντιμετωπίζουν με αγένεια. Ξέρει ότι ο σεβασμός είναι εξαιρετικά σημαντικός σε μια σχέση. Θα σας φέρεται πάντα με σεβασμό και θα αναμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα.



2. Προσπαθείτε να την ελέγχετε

Όταν ο ένας σύντροφος προσπαθεί να ελέγξει ολόκληρη τη σχέση, η ισορροπία χάνεται και μπορεί να πάρει άσχημη τροπή. Μια ισχυρή γυναίκα έχει συνηθίσει να φροντίζει τον εαυτό της και να χειρίζεται πράγματα μόνη της, γι “αυτό μην προσπαθήσετε να πάρετε αποφάσεις για εκείνη ή να αναλάβετε τα ηνία σε κάθε πτυχή της σχέσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ των δυο σας, παράλληλα με την άριστη επικοινωνία.

3. Την ωθείτε στα όρια της

Το να γνωρίζετε και να σέβεστε τις ηθικές αξίες και τα προσωπικά όρια του συντρόφου σας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Οι ισχυρές γυναίκες γνωρίζουν την αξία τους, και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν «όχι». Ποτέ δεν θα ανεχθεί κάποιον που προσπαθεί να σπάσει τις αξίες ή την ηθική της για ιδιοτελείς λόγους. Θα αναμένει να δείξετε έναν καλύτερο εαυτό από εσάς, και αν δεν μπορείτε να σεβαστείτε τα όρια της, θα προχωρήσει στη ζωή της.



4. Την αντιμετωπίζετε ως λιγότερο ισάξια από σας

Αντιμετωπίστε τη γυναίκα στη σχέση σας ως ισότιμη σας με κάθε τρόπο. Αν χρειαστεί τη βοήθειά σας, θα είναι αρκετά ταπεινή για να το ζητήσει. Μην υποθέτετε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, και μην αφήνετε το εισόδημα, την εκπαίδευση, την κοινωνική θέση ή το φύλο να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη σχέση σας.

5. Είστε αρνητικοί προς το μέρος της

Ο καθένας μπορεί να περνάει μια κακή μέρα, μια στο τόσο, αλλά μια ισχυρή γυναίκα ξέρει πώς να το ξεπεράσει και να σταθεί στα πόδια της όταν πέφτει. Το να κολλήσετε σε μια αρνητική κατάσταση δεν είναι μόνο ελκυστικό, αλλά αποτρέπει τους ανθρώπους γύρω σας. Αν είστε συνεχώς αρνητικοί προς τη σύντροφό σας και τις ιδέες, τις σκέψεις και τις απόψεις της, δεν θα το ανεχθεί για πολύ.



6. Δεν την στηρίζετε

Μια ισχυρή γυναίκα ξέρει τι θέλει και εργάζεται για να το πετύχει. Αν της ασκείτε κριτική, όταν μοιράζεται τους στόχους της και τα όνειρα μαζί σας, θα το αντιληφθεί ως ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Εάν δεν πρόκειται να την στηρίξετε και να βρίσκεστε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια των επιτευγμάτων της, τότε θα βρει κάποιον που είναι πρόθυμος να σταθεί στην πρώτη σειρά και θα είναι χαρούμενος να την βλέπει να πετυχαίνει.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr
 
Top