Όσο ζεσταίνει ο καιρός, οι ενδυματολογικές μας επιλογές γίνονται πιο ανάλαφρες και funky, με πιο καλοκαιρινά κομμάτια να κάνουν την είσοδό τους στο στιλ μας. 

Ένα από αυτά είναι και τα ολόσωμα φορμάκια τύπου playsuits, επιλογές με ιδιαίτερα carefree χαρακτήρα και μεγάλη πρακτικότητα, αφού μας απαλλάσσουν από την ανάγκη να ψάχνουμε με τι θα τα συνδυάσουμε. Κι αν σας φαίνονται πολύ καλοκαιρινά για να τα φορέσετε μέσα στην πόλη, τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να τα εντάξετε με ευκολία στα urban looks σας.

Accessories: Τα πιο stylish κορίτσια επιλέγουν να συνδυάζουν τα playsuits με μια τσάντα που προσθέτει ένα εξίσου ανέμελο χαρακτήρα στο outfit. Οι crossbody τσάντες είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, αφού εκτός από μεγάλη τάση για φέτος, διαθέτουν και πρακτικό χαρακτήραπου σας αφήνει τα χέρια ελεύθερα.


Παπούτσια: Τα ψηλοτάκουνα δεν είναι και το καλύτερο ταίρι για ένα playsuit, καθώς το αποτέλεσμα πολλές φορές μπορεί να «χτυπάει» κάπως άσχημα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι biker bootsτα οποία θα σας προσφέρουν στιλ και άνεση ή φορέστε τα αγαπημένα σας oxfords ή brogues, για το πιο updated στιλ. Αν θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε λίγο τακούνι, ένα ζευγάρι mulesείναι πολύ πιο καλή επιλογή από ένα ζευγάρι 10ποντα, για παράδειγμα.

Fashion tricks: Για να δώσετε σε ένα playsuit πιο σοβαρό χαρακτήρα, η λύση δεν είναι άλλη από ένα κομψό blazer ή ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο leather jacket.Επιλέξτε ένα σχέδιο με lace up ντεκολτέ, μια λεπτομέρεια που ανήκει στα δυνατά trends της σεζόν.Μια έντονη απόχρωση θα δημιουργήσει το απόλυτο statement με τον πιο εύκολο τρόπο.Επιλέξτε ένα χαριτωμένο pattern, όπως τα florals και ταιριάξτε το με κομμάτια που θα το κάνουν να δείχνει πιο «σοβαρό», όπως ένα απλό cardigan ή ένα ωραίο καπέλο.Ένα denim playsuit σε μορφή σαλοπέτας είναι η πιο κλασική και εύκολη λύση για εντυπωσιακό στιλ χωρίς παραπάνω προσπάθεια.Τα αρβυλάκια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για το playsuit σας. Επιλέξτε τα όσο το επιτρέπει ο καιρός και μετά στραφείτε στη λύση των oxfrods ή των mules.

jenny.gr
 
Top