Ολοκληρώνει την τηλεοπτική του πορεία στο Epsilon tv ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως όλα δείχνουν.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, χθες ανακοινώθηκε στον παρουσιαστή ότι τα «Αποκαλυπτικά» σταματούν στο τέλος της σεζόν αλλά και η γενικότερη συνεργασία του με το κανάλι.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα από τον σταθμό, ενώ πολλά γράφονται και ακούγονται για τον αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ,  ο παρουσιαστής μόλις έμαθε και επίσημα ότι τον «τελειώνουν» ξέσπασε σε φωνές, λέγοντας ότι θα κάνει μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού.
Όπως γράφει ο Βαγγέλης Καράλης στο labelnews.gr, το μέλλον των δημοσιογράφων της εκπομπής παραμένει άγνωστο, σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο «στενός» κύκλος του Φουρθιώτη, θα βρεθεί επίσης εκτός σταθμού.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή, φαίνεται από τα ψηλά θα πέσει απότομα στα πιο χαμηλά. Μπορεί ο ίδιος να «χτυπάει» τις πόρτες των υπόλοιπων τηλεοπτικών πανελλαδικών σταθμών για μια θέση παρουσιαστή, φαίνεται όμως να μην βρίσκει καμία ανταπόκριση. Έτσι λοιπόν ακούγεται έντονα ότι θα συνεχίσει στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» του Ανδρέα Κουρή. Εξάλλου ο Μένιος Φουρθιώτης ανήκει στον όμιλο Κουρή, καθώς κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Love Radio, ιδιοκτησίας Κουρή.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την θέση του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon, φαίνεται να παίρνει ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης
 
Top